Chętnych proszę o wiadomość na PSN. Proszę wpisać jakie auto mam wysłać.
UWAGA !
Ilość aut ograniczona więc decyduje zasada - kto pierwszy ten otrzyma auto w prezencie ode mnie albo ten kto ma u mnie większy szacun
kto pierwszy ten otrzyma auto w prezencie ode mnie albo ten kto ma u mnie większy szacun
Ejo to zdecyduj się - pierwszy czy szacun?
PS. Tak z ciekawości - może opublikowałbyś listę forumowiczów, którzy mają u ciebie największy szacun (oprócz mnie oczywiście :mrgreen: )
Wczoraj i dziś dostałem po 2 sztuki i jeszcze dostanę kilka więc nie ma problemu. Sasek walnij info na PSN. No i musicie się liczyć z tym, ze jest kolejka
- Chevrolet 2010 Dale Earnhardt Jr. #88 AMP Energy/National Guard C
- Chevrolet 2010 Jimmie Johnson #48 Lowe's CHEVROLET IMPALA '10
- Chevrolet 2010 Tony Stewart #14 IMPALA
- Toyota 2010 Brian Vickers #83 CAMRY '10
- Toyota 2010 Joey Logano #20 The Home Depot TOYOTA CAMRY '10
- Toyota 2010 Kyle Busch #18 M&M'S® TOYOTA CAMRY '10
Nie mam jak sprawdzić ale i tak bardzo dziękuję. Myślę, że to nie jest Zonda C12S 7.3 '02 bo ta jest untradable
Ja taką nabyłem wczoraj za 331 563 Cr. Jak co to mogę ci jutro oddać :wink: (uprzednio zapraszając do grona znajomych)
Jesteś pewien, że dasz radę wysłać mi Pagani Zonda C12S 7.3 '02 ???
To auto kosztuje na giełdzie 1 000 000 cr i nie da się go wysłać ale jeżeli Ci się uda to wyślę Ci w zamian 10 aut :mrgreen:
Nie mam jak sprawdzić ale i tak bardzo dziękuję. Myślę, że to nie jest Zonda C12S 7.3 '02 bo ta jest untradable
Ja taką nabyłem wczoraj za 331 563 Cr. Jak co to mogę ci jutro oddać :wink: (uprzednio zapraszając do grona znajomych)
Jesteś pewien, że dasz radę wysłać mi Pagani Zonda C12S 7.3 '02 ???
To auto kosztuje na giełdzie 1 000 000 cr i nie da się go wysłać ale jeżeli Ci się uda to wyślę Ci w zamian 10 aut :mrgreen:
Aż bańke kosztuję? Muszę zwrócić na to uwagę bo brałem ją i nie kojarzę że za taką kasę
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
Komentarz