Moje gran turismo kocha się zawieszać. Jest to o tyle nie typowe, że gt5 nie wiesza się podczas wyścigów, ale podczas np: chodzenia po menu (wychodzę z tzw. swojego pokoju tam gdzie można wybrać zawody a-spec lub b-spec...i gra zawiesza się. Żeby zagrać dalej muszę ją uruchomić od nowa. Dodam że płyta jest w stanie idealnym(bez żadnej ryski). Proszę o pomoc.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Gran Turismo zawiesza się.
Zwiń
X
-
Re: Gran Turismo zawiesza się.
A jak się zawiesza, na ekranie z logo GT tym szarym i niby że coś robi ale nic się nie dzieje? Ja rzadko tak mam gdy coś net zamuli i wystarczy wypiąć z konsoli kabel sieciowy a gra ożywa. Ze 3 razy może tak miałem przez pół roku....
Komentarz
-
U mnie czasami ten problem występuje, kiedy wychodzę z GT Life i próbuję sobie rozpocząć wyścig w trybie arcade. Po kilku takich wyścigach mam niemal zagwarantowane to, że konsola się zawiesi na wczytywaniu toru... W pozostałych miejscach gra działa poprawnie.
GT Academy też mi się 2 razy zwiesiło, kiedy to próbowałem pobrać powtórkę ducha z listy najlepszych kierowców.
Komentarz
-
U mnie to samo co u Saska - chociaż te problemy z niestabilnością starają się poprawiać w aktualizacjach.
Komentarz
Komentarz