Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT5 vs GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GT5 vs GT4

Zakładam ten wątek ponieważ chciałbym sie dowiedzieć która część była wg was lepsza
    Ja nie wiem dlaczego ale jestem za GT4
    Rozumiem że oprawa graficzna,fizyka aut idzie na przewage GT5 ale "czwórka" ma według mnie też dużo plusów
    -Bardziej podoba mi sie Soundtrack(muzyka w menu,intro)
    -Nie ma podziału na standard i premium
    -Salony samochodowe są poukładane wg krajów
    Jestem ciekawy która część była waszym zdaniem lepsza

Re: GT5 vs GT4

Soundtrack rzeczywiście wg mnie lepszy ten z GT4. W GT4 na plus oczywiście menu "mapa świata", tryby rozgrywki. Na minus oczywiście to tylko 5 przeciwników i mniej ciekawych aut (chociaż te stare Daihatsu Midget...). Najciekawszą listę aut miało GT2. Gdyby te auta były w GT6 plus te z GT5 i jakieś świeżynki, to byłoby słodko.

Komentarz

Gdyby tak jeszcze te 800 standardów nie było na odwal wrzucone do komory mieszania, a choć w jakiś podstawowy sposób sortowane. W przeciwnym razie dla mnie ta gra ma tylko te 300 samochodów.

Komentarz

Pd miało chyba zbyt mało czasu żeby wszystkie auta były premium

Komentarz

Nie, to było wygodne. Nawet nie chciało im się ich posortować, tylko wrzucili do jednego wora z napisem Standard.

FFb robił jakiś nierozgarnięty szympans. Zupełnie nie oddaje przeciążeń, jakie działają na samochód. Czasem ma się wrażenie, że jest sumą przypadkowych "wstrząsów" o sile niezwiązanej z tym, co dzieje się na ekranie.

Komentarz

Nierozgarnięty szympans hahahahahaha
            Trzeba czekać na gt6 może bedzie lepiej

Komentarz

W GT4 podobało mi się menu szybkiej gry. Nie trzeba było dodawać wszystkich dobrych aut,bo od razu się tam pojawiały gdy kupiło się je w karierze. Szkoda ,że w GT5 tego nie ma . Cały czas liczę ,że zmienią to w jakiejś aktualizacji.

Komentarz

Zmienią. Ta aktualizacja będzie się nazywać GT6 i będzie kosztowała 250 zł.

Komentarz

mam pytanie bo jestem zacofany: czy w arcade mode są wszystkie samochody dostepne w grze tak jak w gt4? I czy prowadzenie bardzo się różni od gt4?

Komentarz

-Nie ma podziału na standard i premium
                    Nie rozumiem pod jakim względem to jest plus. To chyba lepiej bo masz te same auta co w poprzedniej części + nowe z widokiem z kokpitu. Dla mnie GT4 wymiatało pod jednym względem. Mogłeś ścigać się wszystkimi samochodami dostępnymi od początku + tymi, które kupiłeś. Teraz jest ograniczenie do 100 a dla mnie czyli osoby spędzającej najwięcej czasu w grze na 2 pady to ból i katorga.

Komentarz

PracujÄ™...
                    X