Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem z GT5 - kokpit

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Problem z GT5 - kokpit

Siemanko, mam wielki problem ze swoim GT5, a mianowicie nie mam kokpitu samochodow, oczywiscie niektorych tylko. Jak zdazylem sie naczytac, to update SPEC 2 powinnien ten blad naprawic w jakiejs tam ilosci, sprawdzilem czy byl tam moj pojazd a go nie posiadam z kokpitem. Prosze o pomoc - GoldenBoy

Re: Problem z GT5 - kokpit

Co to znaczy nie mam kokpitów? Czy chodzi ci o to, że w standardach masz tylko czarne tło i widok przez szybę? Nie wiemy jaki jest 'twój pojazd' bo nie napisałeś. Uszczegóławiaj trochę bardziej zapytania kolego

Komentarz

wiec tak, widze tylko przez szybe, deska rozdzielcza jest czarna. samochod ktory posiadam Audi s4 '03
      a dokladnie posiadam takie cos.

Komentarz

Samochody w GT5 (w GT6 też) podzielone są na dwie wersje wizualne:
        Premium (garstka) i Standard (większość)
        Premiumy są bardzo ładnie wymodelowane razem z wnętrzami, a Standardy są czasem brzydkie jak noc i nie mają wymodelowanych wnętrz.
        W GT6 doszła kategoria Semi-Premium, bo niektóre standardy wyglądają równie pięknie co premiumy, ale nadal nie posiadają wnętrz.
        Samochody w wersji Standard mają przyciemnione szyby (niemal czarne).

Mój kanał

Komentarz

@goldenboy widok który załączyłeś na zdjęciu to właśnie to co dodała aktualizacja Spec 2.0. Przedtem Standardy w ogóle nie posiadały możliwości grania z widokiem z wnętrza

Komentarz

a dobra, dziekuje za pomoc pozdrawiam i wesolych

Komentarz

Pracuję...
            X