Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Prośby o wykonanie testu.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Prośby o wykonanie testu.

Witam, wątek na podobnej zasadzie jak w starszym gt4. Tutaj userzy mogą prosić o wykonanie testu danego auta. (Proponuje jedno auto na post). Dzięki temu dział się powiększy i pomoże to w wybieraniu bolidu innym graczom bez trwonienia cennych Cr. Zaspokoi też ciekawość wielu innych.
    Jak poprawnie wykonać test?- http://granturismo.pl/forum/viewtopic.php?f=67&t=6430

Więc do rzeczy, jeśli to możliwe poproszę o test Hondy Crz.

Re: Prośby o wykonanie testu.

Zamieszczone przez Dreadlock89
    Więc do rzeczy, jeśli to możliwe poproszę o test Hondy Crz.
    Wymyśl coś lepszego, bo tego hibridszitu nikomu nie będzie się chciało testować, chyba że porównanie z CR-Xem tylko nie jestem pewien czy jest w grze :mrgreen:

Komentarz

Właśnie o to chodzi. Wybrałem te auto właśnie dlatego że miało być godnym następcą petardy z X za CR Jednak z tym słabawym silnikiem spalinowym i dwoma paluszkami nie wydaje się być Toyboxem fana Hondy. Dlatego jestem ciekaw jak to jest przed tuningiem i po. Bo po porcji metanabolu staje się chyba nieco żywszy.

Co do porównania to jeszcze lepszy wręcz wspaniały pomysł! A Crx owszem jest! Pewnie w używkach, model standard, z Vteciem.

Komentarz

Dread- fajnie by było jak w pierwszy post byś wkleił tabelę z bratniego tematu GT4.Chodzi o tą co @igi stworzył.Wtedy będzie łatwiej,bo można skopiować i uzupełnić tabelkę gotowymi wynikami :wink:

Komentarz

Ale taka tabela już istnieje w odpowiednim temacie, ale ok dla przypomnienia:

Forum dyskusyjne na temat serii Gran Turismo na konsole Sony Playstation. Jeżeli jesteś właścicielem PlayStation 4 (PS4) i posiadasz Gran Turismo Sport (GT Sport) to poczujesz się tutaj jak domu.

Komentarz

Jak znajdę chwile czasu to stestuje tego CR-Z'ta.

Komentarz

A ja poprosiłbym o test dość drogiej Miury

Komentarz

ja mogę stestować red bula X1 bo mam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez kacper2000
                  ja mogę stestować red bula X1 bo mam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                  to "stestuj"

Komentarz

naprawdę masz "red bula"? Ale jesteś przekozak, z niecierpliwością czekam na "stest"

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                      poproszę o test Hondy Crz.
                      Proszę bardzo
                      [Porównanie] BALLADE SPORTS CR-X 1.5i '83 vs. CR-Z α '10
                      viewtopic.php?f=67&t=7067

Komentarz

Dzięki Angello, nie widziałem że test został poszerzony. Przyjemnie się czyta i podane śą podstawowe informacje. Brakuje mi tylko konfrontacji tych aut po full tuningu. Wyszedłby też potencjał danego wozu i to jaką metamorfozę przeszedł. Może Crz stanie się mniej grzeczne? A może Crx przestanie szukać przyczepności? Tego miejmy nadzieje dowiemy się z kolejnego odcinka "Car Tales with Angello&Kyjgel"

Komentarz

Da się zrobić

Komentarz

Pracuję...
                          X