Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ustawienia red bula x1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ustawienia red bula x1

Witam! Nie spodziewam sie zbyt dużego zainteresowania tym tematem czytajac wasze posty ale mam nadzieję że kogoś jednak zachęce do podtrzymania tego tematu. Proponuje wam abyście dzielili sie waszymi ustawieniami oraz rekordami przejazdów na różnych torach bolidami x1(chodzi mi o x2010,x2010s.vettel oraz x2010prototype). Odziwo wszystkie te bolidy różnia sie osiagami. Na poczatek podam pare czasów na kilku torach x2010s.vettel:
    Top gear:34,479 przy ustawieniu docisku 150/175
    Monza:57,255 przy docisku 75/100
    Tokyo r246:49,582 przy docisku 150/200
    Proponuje wam tez zwiekszenie czułości przyśpieszania,im bardziej zwiekszylem to ustawienie tym lepiej bolid sie prowadził ale to ustawienie jest dobre przy szybkim pokonywaniu zakretów(gaz w podłoge:-)) Najlepiej sprawdza sie to ustawienie w przypadku szybkich torów. Druga rzeczą która według mnie też pomogła mi w poprawie czasów jest twardość sprężyn-należy ja ustawić na maxa,poprawia to zwrotność w zakretach(to ustawienie sprawdza sie najlepiej w przypadku kretych torów). Więc narazie to tyle mam nadzieje że ktoś ma też takiego bzika jak ja odnośnie tych bolidów i opowie swoje spostrzeżenia. Szanujcie siebie i swój bolid:-) pozdro!

Re: Ustawienia red bula x1

Może ten temat coś pomoże:
    viewtopic.php?f=16&t=7295
    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Kolego zle mnie zrozumiales chodzi mi o ustawienia na zwykle wyscigi a nie na wyzwanie Vettela. Mianowicie dokladne ustawienia docisku, lsd, zawieszenia i hamulcow np. na tor Suzuka bo zabieram sie za te 172 okrazenia. Ale mozecie tez podawac ustawienia na inne tory na pewno sie przyda i sprawdze je ze swoimi. Pozdro

Komentarz

a wg mnie Red Bull ma taki potencjał, że nawet nie wiem jak by był ustawiony to nim wygrasz, nigdy nie grzebałem w ustawieniach tego samochodu, bo to jest bez sensu wg mnie
        Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
        B Spec - 40 level
        60 x Gold
        http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Do chusteczki, czy ty człowieku nie pojmujesz że zaśmiecasz forum i jest już taki temat?
          GT5 - 100%
          GT6 - 100%
          GTS - 100%
          GT7 - 100%

Komentarz

Chłopaki wyżej mają rację, driver1984 jesteś nowy na forum a już zacząłeś ludzi drażnić. Kompletnie olewasz regulamin (jeśli nie wiesz o czym mówię, to radzę ci go przeczytać - najwyższa pora )
            A temat zamykam i obyśmy już nie musieli do tego wracać

EDIT: Po wymianie maili z kolegą driver1984 (poprawi się ) postanowiłem odblokować wątek.
            Jeśli ktoś faktycznie się bawił ustawieniami Red Bulla i chce się podzielić wrażeniami czy też innymi ciekawostkami to zapraszam

Komentarz

Pracuję...
            X