Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 5 Prologue

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 5 Prologue

Cytryna albo F2007 jak kto lubi, na v-max GT lepszy ale F1 bardziej zwałowy.

Komentarz

Witam !!! POMOCYYYYY!!!!
      Na samym poczatku Chcialam przeprosiz ze pisze w calkiem innej sprawie niz jest temat !!!
      Jestem juz zdesperowana ...i nie wiem co teraz robic .... chodzi mi o gre Gran Turismo Center 5 Prologue .... przeszlam wszystkie plansze .....Wczoraj meczylam sie z ostatnia plansza C-8 ale jakos sie udalo . teraz mam 3 czarne kropkiprzy innych planszach nawet nie widac szarego pucharu tylko czrne kropki !!!!
      POMOCY co mam zrobic ....??? bo w zasadzie teraz w nic nie moge grac nic nowego sie nie otwiera ....nie wiem :/ moze musze jakies ine auto kupic albo cossss ?
      Pomozcie !!!!! Z góry dziekuje
      Pozdrawiam Kinga

Komentarz

w nie których wyścigach trzeba jechać wybranym modelem samochodu :wink:

Komentarz

Więcej szczegółów koleżanko,to coś doradzimy.Podaj oznaczenia wyścigów to będzie wiadomo jakie autko musisz mieć żeby pojechać.

Komentarz

Cześć. Czy wiecie jak odblokować wyścigi w GT5P ,które są umieszczone przy każdej marce samochodu w dealerships? Bo większość już zaliczyłem a nie których nie mogę brać udziału mimo że mam odpowiedni samochód do tego rajdu...zaznaczam że mam 74 auta i wszystkie 4 licencje C,B,A i S zaliczone.
            OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Nie przy każdej marce samochodu jest wyścig. Może dlatego nie da się jechać. Np. w Lanci nie ma wyścigu. W kilku innych także.
              I may be slow but I'm still ahead of you.
              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zgadza się.Właśnie dla tego się zastanawiam dla czego są puchary ale przyciemnione, skoro nie ma rajdów w tym dealerze więc nie powinno być pucharów.
                A wie ktoś jak sprawdzić ile gry jest ukończone w GT5P?
                OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Pracuję...
                X