Witam !!! POMOCYYYYY!!!!
Na samym poczatku Chcialam przeprosiz ze pisze w calkiem innej sprawie niz jest temat !!!
Jestem juz zdesperowana ...i nie wiem co teraz robic .... chodzi mi o gre Gran Turismo Center 5 Prologue .... przeszlam wszystkie plansze .....Wczoraj meczylam sie z ostatnia plansza C-8 ale jakos sie udalo . teraz mam 3 czarne kropkiprzy innych planszach nawet nie widac szarego pucharu tylko czrne kropki !!!!
POMOCY co mam zrobic ....??? bo w zasadzie teraz w nic nie moge grac nic nowego sie nie otwiera ....nie wiem :/ moze musze jakies ine auto kupic albo cossss ?
Pomozcie !!!!! Z góry dziekuje
Pozdrawiam Kinga
Cześć. Czy wiecie jak odblokować wyścigi w GT5P ,które są umieszczone przy każdej marce samochodu w dealerships? Bo większość już zaliczyłem a nie których nie mogę brać udziału mimo że mam odpowiedni samochód do tego rajdu...zaznaczam że mam 74 auta i wszystkie 4 licencje C,B,A i S zaliczone.
Zgadza się.Właśnie dla tego się zastanawiam dla czego są puchary ale przyciemnione, skoro nie ma rajdów w tym dealerze więc nie powinno być pucharów.
A wie ktoś jak sprawdzić ile gry jest ukończone w GT5P?
Komentarz