na PS , PS2 zawsze grałem na kierownicach, ale powiem szczerze że kierownica to fajny bajer ale na padzie zawsze robiłem lepsze czasy. Na razie nie mam Kółka do PS3 ale pewnie sobie w niedalekiej przyszlosci sprawie
Witam !
Od niedawna ścigam się na średniaku na Suzuka żółtą Corvettą :wink:
Jednak jak na razie to za dużo tam dla mnie [DE]bili i panów [ES]... Gra Fair Play nie wchodzi z nimi w rachubę...
Jak dotąd widziałem tylko jednego [PL] liczyłem że będzie nas tam więcej :wink:
Pozdrawiam :mrgreen:
Jak dotąd widziałem tylko jednego [PL] liczyłem że będzie nas tam więcej :wink:
A dzieje się tak dlatego, że u nas mało kto może pozwolić sobie na PS3 - A połowa bogatych dzieciaków które są posiadaczami tejże konsolki i tak nie potrafi ustawić trybu online :wink: Myślę, że za około rok - PS3 stanie się częstszym "wyposażeniem domowym" :wink:
No niestety ale tak ... Bardzo mało Polaków tam gra... Nie próbowałem jeszcze na tym najniższym poziomie ale na Intermediate i Expert przez cały czas jak gram trafiłem tylko na dwóch... No chyba że wszyscy ścigają się na Daytona Speedway :mrgreen: Bo tam nie zaglądałem i nie mam zamiaru jak na razie... nie kręci mnie jeżdżenie w kółko...
Jedyna ksywka jaką zapamiętałem to "warzywo[PL]" w Renault Clio Sport Tuned... Może to ktoś z forum ? :mrgreen:
Właśnie miałem przyjemność ( raczej znikomą ) grać z Panem DevilDante[PL] Grać... bo z wyścigiem to miało mało wspólnego... Kolega chyba był niespełnionym rolnikiem bo orał trawę gdzie się tylko dało ( czyt. gdzie nie dawali kar za przejechanie 200m po trawie omijając szerokim łukiem zakręt... )Nie wspominając już o spychaniu z zakrętów.... Ehhh... Myślałem że granie z Polakami zaliczę do przyjemnych... A tutaj taki babol... Mam nadzieje że był wyjątkiem... nikwax dawaj znać na PW kiedy i gdzie wbijasz
Witam.Ja prawie codziennie ścigam sie na Suzuce Fordem GT, obecnie na expercie.Ogólnie rzecz biorąc staram się nie schodzić poniżej tego poziomu trudności, bo jest na nim w miarę mało bydła , bardziej liczą się umiejetnosci(chociaż nie zawsze). Mój nick to Pastor75.Pozdrowienia i do zoba na torze
Tylko dwie rzeczy są nieskończone:
Wszechświat oraz ludzka głupota -
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Komentarz