Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gdzie się ścigacie w trybie Online

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gdzie się ścigacie w trybie Online

Ja gram tylko na padzie bo nie mam kierownicy.

Komentarz

na PS , PS2 zawsze grałem na kierownicach, ale powiem szczerze że kierownica to fajny bajer ale na padzie zawsze robiłem lepsze czasy. Na razie nie mam Kółka do PS3 ale pewnie sobie w niedalekiej przyszlosci sprawie

Komentarz

Witam !
        Od niedawna ścigam się na średniaku na Suzuka żółtą Corvettą :wink:
        Jednak jak na razie to za dużo tam dla mnie [DE]bili i panów [ES]... Gra Fair Play nie wchodzi z nimi w rachubę...
        Jak dotąd widziałem tylko jednego [PL] liczyłem że będzie nas tam więcej :wink:
        Pozdrawiam :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
          Jak dotąd widziałem tylko jednego [PL] liczyłem że będzie nas tam więcej :wink:
          A dzieje się tak dlatego, że u nas mało kto może pozwolić sobie na PS3 - A połowa bogatych dzieciaków które są posiadaczami tejże konsolki i tak nie potrafi ustawić trybu online :wink: Myślę, że za około rok - PS3 stanie się częstszym "wyposażeniem domowym" :wink:

Ps. Witam Cię na Forum Biesiadnik'u

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
            :wink: Myślę, że za około rok - PS3 stanie się częstszym "wyposażeniem domowym" :wink:
            Mam taką nadzieje Na razie pozostaje mi uzbroić się w dużą cierpliwość i grać z tymi..... i liczyć że znowu trafie na jakiegoś Polaka :wink:

Komentarz

No właśnie, jat to jest z tym „trafieniem na jakiegoś Polaka” ???
              Spotkanie kogoś z [PL] w wyścigu to (w tym momencie) kwestia szczęścia ???

Komentarz

No niestety ale tak ... Bardzo mało Polaków tam gra... Nie próbowałem jeszcze na tym najniższym poziomie ale na Intermediate i Expert przez cały czas jak gram trafiłem tylko na dwóch... No chyba że wszyscy ścigają się na Daytona Speedway :mrgreen: Bo tam nie zaglądałem i nie mam zamiaru jak na razie... nie kręci mnie jeżdżenie w kółko...
                Jedyna ksywka jaką zapamiętałem to "warzywo[PL]" w Renault Clio Sport Tuned... Może to ktoś z forum ? :mrgreen:

Komentarz

Moja ksywka to nikwax[PL] jak by co

Komentarz

A gdzie i czym jeździsz ?

Komentarz

Różnie, ale zazwyczaj żółtym F430 i czerwonym 599, tam gdzie jest szansa nimi wygrać.

Komentarz

Właśnie miałem przyjemność ( raczej znikomą ) grać z Panem DevilDante[PL] Grać... bo z wyścigiem to miało mało wspólnego... Kolega chyba był niespełnionym rolnikiem bo orał trawę gdzie się tylko dało ( czyt. gdzie nie dawali kar za przejechanie 200m po trawie omijając szerokim łukiem zakręt... )Nie wspominając już o spychaniu z zakrętów.... Ehhh... Myślałem że granie z Polakami zaliczę do przyjemnych... A tutaj taki babol... Mam nadzieje że był wyjątkiem...
                        nikwax dawaj znać na PW kiedy i gdzie wbijasz

Komentarz

Ok

Komentarz

moj nick na ps3 to Gustaw1982 mam nadzieje ze kogos spotkam z PL kilknascie razy gralem ale PL zadnej nie spotkalem pozdrawiam
                            Reklama Poligrafia Drukarnia http://www.reproskan.pl

Komentarz

Witam.Ja prawie codziennie ścigam sie na Suzuce Fordem GT, obecnie na expercie.Ogólnie rzecz biorąc staram się nie schodzić poniżej tego poziomu trudności, bo jest na nim w miarę mało bydła , bardziej liczą się umiejetnosci(chociaż nie zawsze). Mój nick to Pastor75.Pozdrowienia i do zoba na torze
                              Tylko dwie rzeczy są nieskończone:
                              Wszechświat oraz ludzka głupota -
                              choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.

Komentarz

ja walcze na suzuka 750 na poziomie expert.pozdro dla wszystkich jezdzacych fair play i czysto.

Komentarz

Pracuję...
                                X