Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Oficjalny Turniej Nr.1 - GT5P

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Dyskusja] Oficjalny Turniej Nr.1 - GT5P

Wszelkie komentarze i innego typu posty poboczne do turnieju proszę pisać tutaj :wink: Ciężko się później doszukać czasów w tych wszystkich postach :wink: Poproszę moda o zrobienie porządku i przeniesienie wszystkich postów tutaj :wink:

Re: Oficjalny Turniej Nr.1 - GT5P - Dyskujsa

No to może zaczne Jak dla mnie to turniej zaczął się żle, bo od samych dobrych samochodów. Czy nie myślicie, że od najgorszego do najlepszego samochodu byłoby lepiej?
    Pozdrawiam

Komentarz

Re: Oficjalny Turniej Nr.1 - GT5P - Dyskujsa

ja tam bym nie narzekal, wogole fajnie ze cos takiego jest bo upalanie "tak se" samochodow robi sie po jakims czasie nudne a w trybie on-line o dobrym wyniku decyduje szczescie (nawet przy ciaglym obserwowaniu przeciwnikow znajdzie sie jakis gamon chciacy tak opoznic hamowanie na jakims zakrecie ze razem z toba londuje na bandzie)
      co do trudnosci mysle ze bez sensu jest wybieranie eventow od najgorszej fury do najlepszej, jak ktos juz zalogolwal sie na to forum to troche w temacie siedzi i nie ma problemu z ogarnienciem samochodu. :wink:

jeszcze co do terazniejszego eventu, dzisiaj na chwile (20minut) usiadlem do GT i pojezdzilem. najlepszy moj czas to troche ponizej 2'17 i duze rezerwy sa :wink: problem jest taki ze tor jest dosc dlugi i bardzo ciezko bedzie przejechac do konca czyste okrazenie ale dzieki temu zabawa bedzie ciekawsza :wink:

sorki za bledy jesli takie sa ale jestem dysortografikiem a nie mam w tym komuterze worda zeby mi poprawil wszystko :wink:

Komentarz

Re: [Dyskusja] Oficjalny Turniej Nr.1 - GT5P

Zaczynaliśmy słabszymi, teraz są mocniejsze ale znowu jakiś słabszy się pojawi :wink: Nie zależy to od tego ile turniej już trwa :wink: Mam jeszcze parę pomysłów które z czasem wprowadzę może w życie :wink:

Komentarz

tez pare pomyslow mam, ten temat chyba od tego jest zeby swoje propozycje dawac :wink:
          więc:
          -jakieś słabe opony +mocny samochód rwd
          -mocno dlubniete fwd + wyczynowe opony
          -ustalic w jakiejs edycji scigamy sie np, samochodami fwd do 300ps albo cos podobnego :wink:
          -zrobic event skladajacy sie z 2 przejazdow (np, 4wd i jakis krety tor i rwd na szybkiej trasie) i zsumowac czasy :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez OgorBTW
            tez pare pomyslow mam, ten temat chyba od tego jest zeby swoje propozycje dawac :wink:
            więc:
            -jakieś słabe opony +mocny samochód rwd
            -mocno dlubniete fwd + wyczynowe opony
            -ustalic w jakiejs edycji scigamy sie np, samochodami fwd do 300ps albo cos podobnego :wink:
            -zrobic event skladajacy sie z 2 przejazdow (np, 4wd i jakis krety tor i rwd na szybkiej trasie) i zsumowac czasy :wink:
            Hmm... To troche nierealne, bo scigamy się przecież w Time Trial-u, a tam trzeba jezdzić seryjnymi samochodami Ja miałbym inny pomysł. Niedawno udało nam się z Lelkiem i Pastorem pojezdzić razem online dolączając do wyścigu o tej samej godzinie(już gdzieś chyba o tym napisalem) . Może warto by spróbować zrobić turniej online. Przejechalibyśmy 3lapy na Suzuce 650pp 10lap. Co o tym sądzicie?
            Pozdrawiam

Komentarz

No to umowmy sie na godzine i konkretna trase online. Jest weekend, i chyba najlatwiej o troche czasu zeby zasiasc przed GT5P. Chetnie bym powalczyl z kims z forum, choc wolalbym nie na Pro tylko Intermediate.
              "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

jestem za, mam czas dzisiaj do 17 i jutro od 16 pewnie tez costam znajde :wink:

Komentarz

Dzisiaj probowalem znowu pobic czas w turnieju ale tylko sie wku**ilem. Teraz rozumiem jaka frustracja moze dotykac Malysza.
                  Ja po prostu nie daje rady na padzie czegokolwiek ugrac na profesjonalu, wiec pogralem na standardzie. Tak tez sie okazalo, ze niewiele lepiej mi idzie (150 miejsce) ale troche mi ulzylo jak zobaczylem replay kolesia z pierwszego miejsca. Koles pomyka z G25 bo widac N miedzy zmianami biegow i w dwoch momentach zrzuca od razu z 4. na 2. bez przejscia... Teraz sie zastanawiam czy nie odlozyc kasy na G25 bo to chyba jedyna kiera ktora mozna zredukowac np z 4 na 2. bo majac DFP chyba tak sie nie da.
                  Swoja droga, co to jest active steering? Jak macie? off, mild czy strong?
                  "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Jeśli na padzie ci nie idzie to na g25 bedziesz musiał dyuużo czasu poświęcić żeby opanować ją w stopniu pozwalającym na dobre czasy, tak czy inaczej polecam bo daje sporo radochy co do jazdy f430 na padzie da sie robić niezłe czasy (np: lelek) ale do tego trzeba mieć jakieś wrodzone zdolności manualne albo katować do upadłego na danej trasie, ja np. potrafie na padzie przejechać każdy zakręt optymalnie ale niestety nie podczas tego samego okrązenia Najgorszy na suzuce jest ten wolny nawrót, chyba nie da sie na padzie wyjść z niego optymalnie wykorzystując cały moment obrotowy f430, albo zamule, albo zaczne sie ślizgać i trace czas... Narazie 111 czas, czuje ze jest troche do urwania ale nie ma kiedy grać...

Komentarz

Biesiadnik zje*** mnie ze zasmiecam mu watek o turnieju GT5P hehe wiedz jestem tutaj.
                      Biesiadnik, ja sie nie obrazam ale Ty tez mnie irtyujesz jako organizator. Skoro 30. stycznia to data koncowa tzn ze 31. stycznia rozpoczyna sie nowy a Ty przekladasz na nastepny dzien i to jeszcze na wieczor, jak trzeba szykowac sie juz do pracy na nastepny dzien i nie ma czasu grac.
                      A rozdzielanie tego watku na 2 oddzielne tematy tez bylo bez sensu - przecoz dopoki dyskutuje tu 5 czy 6 zawodnikow to nie ma balaganu i chyba nie szkoda Ci 10 sekund zeby wylapac ich czasy i podsumowac? Ja jestem adminem na innej stronie i dziennie musze ogarniac tam po 500 postow i zajmuje mi to gorA 15 minut...

Komentarz

Jesteś adminem Faaaajjjjjjnnnnnniiiiieeeeeee.......
                        Gdyby nie ja to nie było by tego całego turnieju...
                        Poza tym nie jest to ogólnopolski czy światowy turniej żebym musiał się nie wiadomo ja trzymać terminów...
                        Jakoś innym to nie przeszkadza a Tobie akurat tak
                        Zazdroszczę że masz tyle czasu Ale mi o wiele lepiej się pracuje kiedy mam wszystko poukładane i na swoim miejscu... Koniec tej zbędnej dyskusji... Nie podoba się to nikt Cię nie zmusza do brania udziału...

I od tego powstał ten temat żeby nie zaśmiecać wątku z turniejem... Czy to takie trudne do zrozumienia

Pozdrawiam

Komentarz

No faktycznie, gdyby nie Ty, nie byloby tego turnieju. Dziekuje, ze wynalazles taka zabawe jak turniej
                          Jesli sie zglaszasz na "prowadzacego" to prowadz to tak jak pracujesz czyli niech bedzie "poukladane i na swoim miejscu". A poki spozniasz sie z terminami i umykaja Ci zawodnicy w rankingu.

Komentarz

Zamieszczone przez MichuV12
                            Chyba pominales Lelka...

Nie mogłeś tego tutaj napisać Po Polsku nie dociera W TEMACIE Z TURNIEJEM PISZEMY TYLKO POSTY Z NASZYMI AKTUALNYMI CZASAMI WSZELKIE INNE UWAGI PISZE SIĘ TUTAJ
                            Ale rozumie... Musiałeś sobie posta nabić
                            Nie nie pominąłem Lelka bo nie ma jego postu w temacie... Gdybyś czytał moje posty wiedział byś że aby czas brał udział w turnieju należy napisać post z podanym czasem w odpowiednim dziale Nie mam możliwości aktualnie sprawdzania czasów w rankingach, później też nie mam tego zamiaru robić. Napisanie postu z czasem jest jak zgoda na branie udziału w turnieju, skąd mam wiedzieć czy Lelek chce aby jego czas był brany pod uwagę
                            Czepiaj się dalej ile chcesz ... Tylko sprawdź pierw czy masz podstawy...

Komentarz

1. Przymiotniki piszemy mala litera, czyli nie "po Polsku" tylko "po polsku", nie "pierw" tylko "najpierw" i kto "rozumie"? bo jesli ty to "rozumiem" (przyklad: ja rozumiem, on rozumie) Generlanie zwaracaj uwage na gramatyke i ortografie.
                              2. 17 emotikonek w jednym poscie. Masz problemy emocjonalne czy robisz z posta komiks?
                              3. Caps lockiem nie piszemy. Netykieta sie klania.

Skoro chcesz porzadku i pracujesz w porzadku, to zachowaj go tez tutaj. Jesli nie dajesz rady to niech ktos inny to robi. Takim problemem jest usuniecie mojego posta z innego dzialu? Myslisz, ze zalezy mi na nabijaniu postow? Myslisz ze mam 14 lat czy co? Ty zaczales sie czepiac, nie ja.
                              CO do Lelka, to zakladajac konto na PSN liczyl sie z tym ze bedzie mozna wykorzystywac jego czasy i replaye, do tego sam pisales ze nie jest to turniej swiatowy, wiec juz widze jakie obiekcje ma Lelek co do wykorzystania jego czasu w naszym rankingu.
                              Pozdrawiam.

Komentarz

Pracuję...
                              X