Witajcie! Mam problem z ostatnim wyścigiem w klasie A . Chodzi o C-8 mission race. Mam wersję japońską z roku 2007, dlatego nie wiem co robić. Ruszam z ostatniej pozycji (16) i osiągnięcie 3 miejsca jest niemożliwe. Może jest inny cel tego wyścigu? Proszę o pomoc . Za odpowiedzi z góry dzięki :wink:
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
PROBLEM Z MISJĄ
Zwiń
X
-
Re: PROBLEM Z MISJĄ
Musisz jechać bardzo agresywnie. Staraj się ładować do zakrętu zawsze po wewnętrznej, czasem nawet mając dwa koła w trawie i jak ktoś jest wtedy obok ciebie to lekko oprzyj sie o niego burtą wozu, nie trzeba wtedy tak mocno hamować jak normalnie, trzeba opóźniać hamowanie. Staraj sie czysto przyspieszać bez poślizgu tylnich kół (to misja chyba z F430, tak?), i na prostych używaj slipstreamu - siedź blisko za jadącym z przodu oponentem aby wyużyć strefę zaburzonego powietrza jakią zostawia jego wóz za sobą- rozpędzasz się wtedy lepiej i masz większy top speed, ale za to hamuje się gorzej i skręca się też gorzej.All Gold Boy
Komentarz
-
Tak jak przedmówca, ciąć ostatnią szykanę bardzo beszczelnie.
Moim zdaniem to nic w porównaniu z S-6 na złotko.Brakuje mi poniżej 0,5 sek.Ferrari F40 Suzuka.Naj trudniejsza impreza.
Ma ktoś to Złoto, jeśli tak to jakie miał ustawienia na Ferrarce.
Pozdrawiam Jakub
PS trochę się wciołem , przepraszam
Komentarz
-
Jak mi ktoś podpowie jak zgrać save'a to umieszczę gdzieś w sieci filmik z replaya jak mi się udało przejść road daytona course w klasie A. Po wielu próbach wylądowałem na 2 miejscu. Rzeczywiście agresja jest pożądana ale i precyzja. Najlepiej mieć jakąś kierę. Pozdrawiam!
Komentarz
Komentarz