O kim mówisz...???
I tak wogle o co Ci chodzi?
Chyba nie myślałeś, że to co napisałeś kilka postów wcześniej pozostanie bez krytyki...
PS: Chyba rzeczywiście pomyliły Ci się gry... Bo moim zdaniem cała seria GT jest raczej poświęcona dla ludzi którzy w dużym stopniu czerpią frajdę z samej jazdy samochodem i byciu w tym dobrym... Wyobraź sobie takiego fana nfsa który czerpał by przyjemność z robienia czasówek suzuki Cappucino... Jest to gra dla prawdziwych fanów motoryzacji...( takie wtrącenie z mojej strony...)
Widzę, że wertowałeś słownik
Skoro twierdzisz np, że:
Zamieszczone przez Jacek1955
Otoz dla mnie niczym sie nie rozni jeden tryb od drugiego
to znaczy, że nie można brać na poważnie tego co mówisz - a co za tym idzie - sens Twoich wypowiedzi gwałtownie maleje + pajacujesz = masz góra 13-14 lat (co potwierdzałby nick). Normalnie zostałbyś zlany, ale czasem człowiek lubi poobcować z głupotą nie obrażaj się czasem pzdr.
Slownik zaczalem wertowac czterdziesci lat temu,doskonalilem to zamilowanie w wieku jaki KPK przewiduje czyli...chyba wiesz?A Twoj nik mam wytatuowany na nodze.Nie bede sie zToba licytowal kto i co mu puszcza,lecz dobrze wiesz ze to co mi obiecujesz jest mniej realne niz to iz zajmiesz 1 miejsc na Londynie F1-no,chyba ze jestes z Lodzi.Zdrowia Ci zycze.
Chyba naprawdę masz tyle lat, skoro masz problemy z rozszyfrowaniem co bardziej potocznego języka (zlany -> olany) ehh... Jeszcze tylko przestań pleść głupoty i będzie git (tzn. dobrze) :wink:
Wiesz jakie, pare osób na nie zwróciło uwagę... Choć nie jest to wszystko warte tylu postów Tak na logikę, skoro oba tryby niczym się nie róznią, to czemu średnio czasy są o kilka sek. niższe na Standard i na każdej trasię rekord ma GT by Citroen a w Pro wszędzie F1 jest 1st? Są to całkowicie inne wozy, każdy kto nimi jeździł Ci to powie.
Widocznie masz racje,moze stary jestem i jnaczej mysle.Mnie chodzilo o to,ze kazdy ma takie same szane tu i tu.Dziwilo mnie to ze mozecie byc na czele a was nie widac.Chlopak moj - skad inad byly fanGT- wytlumaczyl mi co nieco w czym rzecz.Mysle,nie masz do mni zalu i twoi kumple.
Komentarz