Czy tu ktoś wogóle driftuje ? Chętnie porozmawiam / wymienie sie doświadczeniami / spostzreżeniami
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Drifting
Zwiń
X
-
Re: Drifting
witam ja mam takie pytanko bo dopiero zaczynam sie ślizgać i nie rozumiem tego systemu przyznawania punktów, czasami punkty sie naliczaja jak szalone a czasami bardzo powoli, od czego to zalezy bo prubuje ruznych sposobow wiecej gazu i takie tam ale nie rozumiem tego systemu przydzielania punktów. z góry dzieki za pomoc
Komentarz
-
Witam, i pytam bo problem mam. GT5 prologue na PS3 uzbrojone w Logitecha GT Pro miało w drifcie mnie powalac. A na razie to ja powalam wszystkie bandy. @#$@#$%@#$%#$%. W ogóle nie mogę podtrzymać obrotów, cały czas fura się zachowuje jak bym miał mega laga. Napadam zakręt, ogień i fura zdycha. Czy to jest wina kierownicy?? Moze byc tak ze sygnał z pedałów biegnie za długo..;-))))) Bo juz bez kitu trace cierpliwosc.
Komentarz
-
Może nie jestem tu najlepszy,ale w pierwszej 10tce sie łapie w rankingach,podam ci na przykładzie obecnego turnieju ,czyli trasa fuji speedway gt,auto art morison corvette'60
moc na maxa
ustaw tak aby auto było jak najlzejsze
opony przód n2 tył n1
wysokosc zawieszenia przód i tył +7
twardośc spręzyn 3
twardosć amortyzatora 1
kąty czyli Camber angle 7.8 przód 8.0 tył
brake balance (siła hamowania) przód 0 lub 1 tył 10
max turning angle czyli siła skrętu na 50
oczywiscie jazda bez kontroli trakcji i abs
biegi
1rd 62km/h
2rd 94
3rd126
4rd155
5rd190
6rd259
final gear 5.000
generalnie na tej trasie jeździsz 4tym i 5 biegem,auto oczywiscie musisz ustawic pod odpowiednim katem zeby dobrze punkty wchodziły,jeździj przy krawedzi niebieskiej lini ,zreszta obejrzyj sobie jakis repley,bedziesz wiedział o czym mowie.jesli ktos ma inne lepsze to ok,niech zamiesci;p pozdro i powodzonka w paleniu gumy
Komentarz
Komentarz