Widzę że od dawna tu już nikogo nie było!?
Ja mam ciekawy filmik (oczywiście mój) z driftingu i chciałem się z wami podzielić spostrzeżeniami. Zdziwiłem się czemu tak się stało, czy to możliwe a może tylko błędy gry!? Sami zobaczcie....http://www.youtube.com/watch?v=tIWGiWZ8LV0
Oczywiście jestem jeszcze amatorem w driftingu a mój NIC na necie to "cobajerol" tylko że z flagą angielską i nie wiem jak się jej pozbyć.....
No dziwne zrobiłeś 360 i nie odjęło punktów. Kilka razy miałem tak że po bandzie tyłem haczyłem i też mi za to punktów nie odbierało... Taki malutki "błędzik" chyba...
Pozdro
A-spec- 39 B-spec- 36
D.Brown - 35 Bardzo opanowany
H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
I.Bass - 31 Bardzo porywczy
O.Nowak - 33 50 / 50
B.Barrios - 31 Średnio opanowany
Ten Dodge nie jest dobry do driftu. Osobiście wolę RX7 i 350z, gdzie wyciągam prawie 11k na Eiger. Fajnie się też lata Mine's Skyline - gdzie da się bez problemu zrobić 12k.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Dodge nie jest dobry do driftu... a co to za drift samochodem z napędem na 4 koła?
Od kiedy Nissan 350z i Mazda RX-7 ma napęd na 4 koła? Drugie zdanie napisałem o tym, co sądzę i jak się lata bokami w samochodzie takim napędem. Czytamy ze zrozumieniem.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Przynajmniej mamy po poście więcej... Cappucino nie jest złe jeśli chodzi o styl ale punktów to za wiele się nie zdobędzie zwracając uwagę na szybkość obracania się kół? bo chyba między innymi o to chodzi... polecam Ferrari F430 na HSR
A-spec- 39 B-spec- 36
D.Brown - 35 Bardzo opanowany
H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
I.Bass - 31 Bardzo porywczy
O.Nowak - 33 50 / 50
B.Barrios - 31 Średnio opanowany
Witam chlopaki, jak wam idzie drift? Ja zastopowalem kariere jak bilem japońców, max wykrecilem z 23 000 na eigerach, prawie 17 000 na hsr, pare pierwszych miejsc swego czasu (suzuka east f430, hsr rev f430, m3). Chcialem zobaczyc czy mnie ktos dogonil i jest sens wracac
Komentarz