Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Turniej] Oficjalny Turniej Drift nr.1

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Turniej] Oficjalny Turniej Drift nr.1

Biorąc pod uwagę to jak ciepło pomysł został przyjęty możemy chyba zacząć... Czas każdej rundy może pozostac taki jak z TimeTriala, myśle, że każdemu wystarczy. Nie wyciągam artylerii, na rozgrzewkę damy to:

RUNDA nr.1
    Samochód : Ferrari F599 - <-- [EDIT - niestety M3 nie ogarniało]
    Trasa: High Speed Ring fwd
    Tryb: Professional
    Termin : 08 Marca 2009

P.S. DRIFT TRIAL jak by ktoś jeszcze się nie połapał

Życzę powodzenia i zachęcam wszystkich do udziału.

Re: [Turniej] Oficjalny Turniej Drift nr.1

WYNIKI TEJ RUNDY NA BIEŻĄCO:
    http://www.gran-turismo.com/jp/gt5p/ran ... 2s1m1.html

Komentarz

14987 , ale moze jeszcze rano zagram

Komentarz

Ja 14087 (chyba). Skoro gramy we dwóch, bo reszta najwidoczniej jest za słaba, żeby w Top100 się wbić (wjeżdzam na ambicję) To może gramy teraz High Speed Ring Rev tymi F430? Jestesmy juz wysoko... Jak by ktoś chciał się dołączyć To:

RUNDA nr.2
        Samochód: Ferrari F430
        Trasa: High Speed Ring Rev
        Termin: 15 Marca (szybciej, za dużo czasu ostatnio było)

Wyniki na bieżąco: http://www.gran-turismo.com/jp/gt5p/ran ... 5s1m1.html

Komentarz

no sami nie gracie ;p ,co prawda nie moge jak narazie was dogonić,ale 22 miejsce w rankingu chyba nie jest takie złe lol.gracie na kierownicy czy na padach?jest jakas zasadnicza różnica?

Komentarz

Hmm, ja napieram padem, Qusso kierą Na padzie w 95% zawsze przynajmniej jeden sektor się psuje (np. w 1 sek. na tej trasie zrobilem raz 6400 i prawie zasłabłem;] i reszte zjebałem), tyle moge powiedziec o padzie, co do kiery pytaj Qusso... I czekamy na Ciebie w top10 Przydałoby się więcej Polaków, bo tam same jap.

2nd ;] - 16613, zostało jeszcze troche czasu, postaram się zdjąć x-neko-x z pierwszego (chodzi o honor, jest pierwszy tym autem na wszystkich trasach a mi idzie coraz lepiej - na padzie;] )

Komentarz

Trzech polaków w pierwszej 10!!!!!!10nd 14017 i to chyba juz jest mój max,aczkolwiek.....ostatnią próbe zawsze zawale ,max na ostatnim wirażu robie 2200.

Komentarz

Już myslalem, że nie zdążysz, grats

Komentarz

RUNDA nr.3
                  Samochód: Art Morrison Corvette'60
                  Trasa: Fuji Speedway GT
                  Termin: 24 Marca

Dotychczasowe wyniki:
                  Runda 1: http://www.gran-turismo.com/jp/gt5p/ran ... 2s1m1.html
                  Runda 2: http://www.gran-turismo.com/jp/gt5p/ran ... 5s1m1.html
                  Runda 3: http://www.gran-turismo.com/jp/gt5p/ran ... 6s1m1.html

Komentarz

no to będzie rzeźnia,lol

Komentarz

auto bardzo fajne,ale trasa bardzo trudna,pierwszy wiraż ciężko zrobić na 3k,a druga próba jest masakryczna,jak narazie 16nd,szkoda ,ze tylko nas 3 widac,reszta chyba sobie odpusciła drift.turniej 3 zawodników lol ps jak ustawiacie kąty kół i zawieszenie?

Komentarz

Hmm... dopasuj ustawienia do Twojego stylu jazdy Metoda prób i błędów, na dole na przewijanym pasku każde ustawienie jest opisane, warto rozregulowac do skrajnej pozycji każde i zobaczyć o co w praktyce chodzi...

Komentarz

Outlaw....ja nie mam problemu z własnymi ustawieniami,ciekaw tylko jestem jak inni ustawiaja parametry,czy sztywno ustawiaja raz i tak walcza na kazdej trasie,czy wprowadzaja za kazdym razem zmiany w zaleznosci od auta i trasy....z niektórych aut robie lol wanne na kołach max zawiecha do góry i na miekko.
                          EDIT:13.527 załapałem się w dziesiątke

Komentarz

Raz tylko gralem, ake widze, że będe musiał przysiąść i was porozstawiać Co do ustawień to są reguły jak ustawiać zawieszenie aby dobrze driftować, na każdej trasie jednak wprowadzam korekty, ta jest łatwiejsza na N2/N1, reszta ustawień w Artku jest uniwersalna bo driftuje jak marzenie.

Komentarz

No i po sprawie... 14.665 - zanim jednak tyle wyskoczyło, przeskoczyłem Cie Dzik i wskoczyłem za Qusso z różnicą 5pkt ;], a później wyprzedziłem Qusso różnicą 4pkt ;D Wasz ruch, ja jeszcze coś wycisne ale na 5th bym nie liczył bo przepaść jest duża a czasu mało (szczególnie ja, gram dopiero 2-3 raz od rozp.) pzdr.

Komentarz

Pracuję...
                              X