Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Turniej] Oficjalny Turniej Drift nr.1

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Turniej] Oficjalny Turniej Drift nr.1

JA troche nie na temat> widzieliscoe najnowszego newsa w grze? Ponoc wykryli, ze ktos oszukal w drificie (ten z pierwszego miejsca) i go skasowali. Jak to mozliwe?
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Ten temat do zamknięcia, jak coś to w DRIFT. Co do pytania... Nie wiem o jaki wynik i jakiego gracza chodzi (stepmania?), bo już go nie ma, wiem tylko, że był "nietypowo wysoki wynik" (30K?), swoją drogą obejżałbym sobie jego replay.

Komentarz

Zamieszczone przez OutlawzPL
        Ten temat do zamknięcia, jak coś to w DRIFT. Co do pytania... Nie wiem o jaki wynik i jakiego gracza chodzi (stepmania?), bo już go nie ma, wiem tylko, że był "nietypowo wysoki wynik" (30K?), swoją drogą obejżałbym sobie jego replay.
        Jak konsole masz podłączoną do sieci, to czasem jego a dokładniej JEJ replaye włączają się jako Demo. ( Gra uruchamia powtórki najlepszych graczy. Zresztą oglądając Online Ranking zawsze możesz na dysk pobrać powtórkę wybranego gracza )

PS. Skąd wiem że Stepmania098 to ona? Nie dawno z ciekawości wpisałem w Google jej ksywkę i na paru forach Gran Turismo wrze dyskusja na jej temat, ponoć ktoś rozszyfrował, że jest to jakaś dziewczyna z Japonii

Komentarz

Nie ma takiej opcji PROSZĘ ADMINA O ZAMKNIĘCIE TEMATU , dziękuje

Komentarz

Pracuję...
          X