Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wydarzenia Events C

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wydarzenia Events C

Witam !

To mój i mojego syna początek przygody z PS3 i w tym przypadku z GT. Mam problem z wydarzeniami klasy "C". Przy jakiejś okazji i kombinowania zmieniłem coś co spowodowało, że nie mogę uruchomić niektórych wyścigów. Otrzymuję komunikat, że "Tym autem nie mogę wziąć udziału w wyścigu" lub coś w tym stylu. Czy są muszę spełnić jakieś warunki lub co muszę zmienić aby przejść przez te wyścigi ?

Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

Re: Wydarzenia Events C

Zamieszczone przez zdjw
    początek przygody z PS3 i w tym przypadku z GT
    PS3 i GT3? Troche dziwne zestawienie...
    No, ale to nie zmienia faktu, że nie każdym autem można przejść każdy wyścig. Przy każdym turnieju masz założenia jakie musi spełnić samochód żeby wziąść w nim udział, czyli ma mieć napęd tylko na przód, albo wyścigi danego modelu, np. tylko mx-5. Widze, że znasz angielski, bo przeczytałeś komunikat. Poczytaj też więcej zanim rozpoczniesz wyścig i będziesz wszystko wiedział :wink:

Komentarz

Coś mi się wydaje że pomyliłeś Gran Turismo 3 z Gran Turismo 5 Prologue. W GT3 nie ma "Events C". Nie zmienia to faktu że musisz dobrać samochód do wymagań wyścigu. Każdy wyścig ma zawarte informacje dotyczące rodzaju pojazdu jakim można wystartować: marka, waga, pojemność, moc, tuning ...itd.
      Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Zapewne chodzi o punkty - tzn kazdy wyscig ma okreslona liczbe punktow do ktorej trzeba dobrac auto- Na punkty auta sklada sie przede wszystkim moc i waga plus aerodynamika, opony itd, wiec jesli ukonczyles juz licencje A,B i C to auta mozesz lekko tuningowac i zmniejszach i zwiekszac ich wage i moc, tym samym zwiekszajac i zmniejszajac ich punkty - jesli zaczynasz zdawac licencje, opcjka tuningu nie jest dostepna, wiec jesli nie mozesz jakims autem zagrac, oznacza to ze jest zbyt mocne do danego wyscigu.
        "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Witam !

No tak oczywiście pomyliłem gry. Chodzi naturalnie o Gran Turismo Prolouge. Po zamieszczeniu postu zacząłem dokładniej wnikać w samą grę (mam ją dopiero kilka dni) i właśnie udało mi się wejść do pozostałych zablokowanych tras.

Dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam.

Komentarz

Pracuję...
          X