Witam mam parę pytań. Zamierzam kupić GT5 i chcę wasz zapytać czy ktoś przetrzepał bebechy tej gry? Co mnie czeka gdy ją dostanę w swoje wielkie łapska?? Co tam jest po blokowane co można zrobić i takie tam pierdoły. Opisał by mi ktoś co się zmieniło w stosunku do GT4 czy jakieś dodatki są typu nitro czy coś w tym stylu jakie są opcje przeróbki? Chciałbym mieć taki wirtualny obraz tego co tam jest?? :mrgreen: :mrgreen:
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Pytania odnośnie Gran Turismo 5P.
Zwiń
X
-
Re: Pytania odnośnie Gran Turismo 5P.
Cóż... w stosunku do GT4 gra jest o wiele wiele mniej rozbudowana. To tylko taki przedsmak przed pełnym GT5.
Wielkiej rewolucji może nie ma, ale grafika jest o niebo lepsza (imho jest genialna), zmienił się nieco interfejs, trochę inaczej wygląda kariera, są wyścigi online...
Możliwości przeróbek są dosc ograniczone - jest tylko Quick Tune, ale zdecydowanie wystarcza.
Nie wiem co jeszcze Ci tu napisacOgólnie polecam, chociaż nie nastawiaj sie na jakiś wielki hit, bo to tylko Prologue
-
Rozumiem to nie jest pełna wersja gt5 to taka lepsza demówka.
Quick Tune rozumiem że jest identyczny ja w GT4?
A czy są pokazani Dilerzy tych których są i tak nie dostępni? Chodzi mi o to że jak pamiętam demo GT2 to można było oglądać wozy ale użyć ich nie można czy takie coś jest?? Czy samochody do wyboru są rozmieszczone w jednej linij tak jak w arcade GT4 Licencję jakie są ? bardziej wymagające jak w GT4? Czy można zarabiać siano w karierze i wyścigów jest dostępnych? Tak myślę sobie jak można zarabiać siano to czy będzie to można kontynułować w pełnej wersji GT5?
Zadaje tyle pytań bo chciał bym za wczasu wiedzieć co mnie czeka czy czekać do premiery pełnego Gran Turismo 5 :wink:
Komentarz
-
Rozumiem to nie jest pełna wersja gt5 to taka lepsza demówka.
Quick Tune rozumiem że jest identyczny ja w GT4?
A czy są pokazani Dilerzy tych których są i tak nie dostępni? Chodzi mi o to że jak pamiętam demo GT2 to można było oglądać wozy ale użyć ich nie można czy takie coś jest??
Licencję jakie są ? bardziej wymagające jak w GT4?
Za każdy wyścig otrzymujesz kasy i co jest jeszcze fajne - za wyścigi online z żywymi graczam też dostajesz pieniądze
Komentarz
-
Zamieszczone przez Witek EnzoW GT5P wchodzisz w Dealership, gdzie masz salony wszystkich dostępnych marek. Prawie wszystkie auta można kupic, jest chyba tylko pare które sie wygrywa za postępy w grze.
A jeszcze sprawa techniczna czy dużo z grafy będę miał skrojone na zwykłym TV?? Mam 28 calowy kineskopowy ale z takich nowszych.
Komentarz
-
Zamieszczone przez JISAWZamieszczone przez Witek EnzoW GT5P wchodzisz w Dealership, gdzie masz salony wszystkich dostępnych marek. Prawie wszystkie auta można kupic, jest chyba tylko pare które sie wygrywa za postępy w grze.
A jeszcze sprawa techniczna czy dużo z grafy będę miał skrojone na zwykłym TV?? Mam 28 calowy kineskopowy ale z takich nowszych.
Komentarz
-
Ale zaraz tak syfnie nie będzie?? :wink:
Nie podobno żebym zjechał graficznie na kineskopie do poziomu PS2 I GT4:wink:
A ktoś z was słyszał albo czytał o konkretnej dacie premiery GT5ja szukam i jedni podają to drudzy tamto a jeszcze inni podają że w tym roku ma być
więc już sam nie wiem. Gran Turismo to mój chleb powszedni bo przystawką jaką jest Prologue się nie najem :wink: i też czekam na danie główne
Komentarz
-
jeszcze trzeba koledze nadmienic o gran turismo TV duzo materialow dostepnych jest za darmo czesc platnych wszystko w fullHD platne sa np Top Gear. jak na demo ma nawet obszernego online minuns tylko taki ze nie mozna stworzyc samemu zawodow tylko przydzielania jestesmy z automatu no i sa rankingi czasowek itp w ktore bawimy sie na forum.
pozdrawiam.Reklama Poligrafia Drukarnia http://www.reproskan.pl
Komentarz
Komentarz