Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania odnośnie Gran Turismo 5P.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Pytania odnośnie Gran Turismo 5P.

Witam mam parę pytań. Zamierzam kupić GT5 i chcę wasz zapytać czy ktoś przetrzepał bebechy tej gry? Co mnie czeka gdy ją dostanę w swoje wielkie łapska?? Co tam jest po blokowane co można zrobić i takie tam pierdoły. Opisał by mi ktoś co się zmieniło w stosunku do GT4 czy jakieś dodatki są typu nitro czy coś w tym stylu jakie są opcje przeróbki? Chciałbym mieć taki wirtualny obraz tego co tam jest?? :mrgreen: :mrgreen:

Re: Pytania odnośnie Gran Turismo 5P.

Cóż... w stosunku do GT4 gra jest o wiele wiele mniej rozbudowana. To tylko taki przedsmak przed pełnym GT5.
    Wielkiej rewolucji może nie ma, ale grafika jest o niebo lepsza (imho jest genialna ), zmienił się nieco interfejs, trochę inaczej wygląda kariera, są wyścigi online...

Możliwości przeróbek są dosc ograniczone - jest tylko Quick Tune, ale zdecydowanie wystarcza.

Nie wiem co jeszcze Ci tu napisac Ogólnie polecam, chociaż nie nastawiaj sie na jakiś wielki hit, bo to tylko Prologue
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Rozumiem to nie jest pełna wersja gt5 to taka lepsza demówka.
      Quick Tune rozumiem że jest identyczny ja w GT4?
      A czy są pokazani Dilerzy tych których są i tak nie dostępni? Chodzi mi o to że jak pamiętam demo GT2 to można było oglądać wozy ale użyć ich nie można czy takie coś jest?? Czy samochody do wyboru są rozmieszczone w jednej linij tak jak w arcade GT4 Licencję jakie są ? bardziej wymagające jak w GT4? Czy można zarabiać siano w karierze i wyścigów jest dostępnych? Tak myślę sobie jak można zarabiać siano to czy będzie to można kontynułować w pełnej wersji GT5?

Zadaje tyle pytań bo chciał bym za wczasu wiedzieć co mnie czeka czy czekać do premiery pełnego Gran Turismo 5 :wink:

Komentarz

Rozumiem to nie jest pełna wersja gt5 to taka lepsza demówka.
        Dokładnie
        Quick Tune rozumiem że jest identyczny ja w GT4?
        Bardziej rozbudowany, bo są tam te wszystkie szczegółowe ustawienia - zawieszenie, biegi, hamulce itp
        A czy są pokazani Dilerzy tych których są i tak nie dostępni? Chodzi mi o to że jak pamiętam demo GT2 to można było oglądać wozy ale użyć ich nie można czy takie coś jest??
        W GT5P wchodzisz w Dealership, gdzie masz salony wszystkich dostępnych marek. Prawie wszystkie auta można kupic, jest chyba tylko pare które sie wygrywa za postępy w grze.
        Licencję jakie są ? bardziej wymagające jak w GT4?
        Tak na dobrą sprawę to nie ma w ogóle takich licencji jak w GT4. W trybie kariery są poszczególne klasy, w każdej po 10 wyścigów. Zaczynasz w C, potem jest B, A i na końcu S
        Za każdy wyścig otrzymujesz kasy i co jest jeszcze fajne - za wyścigi online z żywymi graczam też dostajesz pieniądze
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
          W GT5P wchodzisz w Dealership, gdzie masz salony wszystkich dostępnych marek. Prawie wszystkie auta można kupic, jest chyba tylko pare które sie wygrywa za postępy w grze.
          Bo ja gdzieś czytałem że jest tylko ponad 70 wozów dostępnych z resztą wyczytałem że Vipery są dostępne to praktycznie nie będę się nudził :mrgreen:

A jeszcze sprawa techniczna czy dużo z grafy będę miał skrojone na zwykłym TV?? Mam 28 calowy kineskopowy ale z takich nowszych.

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
            Zamieszczone przez Witek Enzo
            Bo ja gdzieś czytałem że jest tylko ponad 70 wozów dostępnych z resztą wyczytałem że Vipery są dostępne to praktycznie nie będę się nudził :mrgreen:

A jeszcze sprawa techniczna czy dużo z grafy będę miał skrojone na zwykłym TV?? Mam 28 calowy kineskopowy ale z takich nowszych.
            Obrazu nie będziesz miał "skrojonego" po prostu zobaczysz obraz w standardowej rozdzielczości kineskopowej 640x480. A co za tym idzie grafika będzie wyglądała nieco gorzej niż na LCD.

Komentarz

Ale zaraz tak syfnie nie będzie?? :wink:

Nie podobno żebym zjechał graficznie na kineskopie do poziomu PS2 I GT4 :wink:

A ktoś z was słyszał albo czytał o konkretnej dacie premiery GT5 ja szukam i jedni podają to drudzy tamto a jeszcze inni podają że w tym roku ma być więc już sam nie wiem. Gran Turismo to mój chleb powszedni bo przystawką jaką jest Prologue się nie najem :wink: i też czekam na danie główne

Komentarz

Grafika będzie normalna. Przecież telewizor nie decyduje o ilości wielokątów i teksturach itp. Po prostu obraz będziesz miał w rozdziałce 640x480. (mniejsza szczegułowość obazu)

Komentarz

576i Powiem tylko, że non stop mam w 720p, ale jak zapuszczam w salonie na 1080p to i tak mi kopara kafelki rozp******

Komentarz

No chłopaki a coś wiecie z datą premiery? Pełnej wersji GT5

Komentarz

jeszcze trzeba koledze nadmienic o gran turismo TV duzo materialow dostepnych jest za darmo czesc platnych wszystko w fullHD platne sa np Top Gear. jak na demo ma nawet obszernego online minuns tylko taki ze nie mozna stworzyc samemu zawodow tylko przydzielania jestesmy z automatu no i sa rankingi czasowek itp w ktore bawimy sie na forum.

pozdrawiam.
                      Reklama Poligrafia Drukarnia http://www.reproskan.pl

Komentarz

Mam takie głupie pytanie a czy w GT5P auto zostawia już ślady opon na asfalcie?

Komentarz

Nie.
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

I pewnie nigdy nie bedzie...

Komentarz