Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej online?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Turniej online?

Siemka. Chciałbym wam zaproponować turniej online drużynowy lub taki indywidualny Wiem, że obecne online w gt5p jest beznadziejne, ale warto spróbować To co wy na to
    Pozdrawiam

Re: Turniej online?

Jestem na tak. Nie przepadam jednak za online bo jest tragiczny, marzę o onlinie w rodzaju RaceDriver GRID dla GT5, to co jest teraz to jakies nieporozumienie...

Komentarz

Genialny pomysł. W razie czego możecie na mnie liczyć.

Komentarz

Można spróbowac, ja sie na to pisze
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Narazie za dużo chętnych nie ma, ale nadal liczę, że ktoś się skusi Miłoby było gdyby zgłosiło się co najmniej 6 osób :wink:
          Pozdrawiam

Komentarz

No dobra... Zróbmy może runde próbną i zobaczymy jak to będzie
            Event: 550PP FWD Fuji Speedway F
            Samochód: Suzuki Swift Sport
            Opony: S1
            Data: 28.03.09r.
            Godzina: 20.00
            Oczywiście jedziemy z seryjnym ustawieniem

Komentarz

Apeluje o zmianę rodzaju opon z N na S lub R, a najlepiej o całkowite zdjęcie nakazu używania konkretnego typu ogumienia. Wtedy każdy ze startujących graczy mógłby wybrać ten komplet na którym czuje się najlepiej. Grając na padzie wykonanie czystego i w miarę szybkiego kółka na normalnych oponach graniczy z cudem, a przecież chcemy, aby wyścig był emocjonujący i co najważniejsze wyrównany.

Komentarz

Zamieszczone przez Kielun
                Apeluje o zmianę rodzaju opon z N na S lub R, a najlepiej o całkowite zdjęcie nakazu używania konkretnego typu ogumienia. Wtedy każdy ze startujących graczy mógłby wybrać ten komplet na którym czuje się najlepiej.
                Ehh... Zdjęcie tego "nakazu" jest niemożliwe. Aby każdy miał równe szanse, musimy jezdzić na tych samych oponach inaczej byłoby niesprawiedliwie. Poza tym każdy czułby się najlepiej na R-kach, a przecież jazda z nimi jest banalnie prosta i..... nudna. :wink:
                Zamieszczone przez Kielun
                Grając na padzie wykonanie czystego i w miarę szybkiego kółka na normalnych oponach graniczy z cudem, a przecież chcemy, aby wyścig był emocjonujący i co najważniejsze wyrównany.
                Hmm... Grałem na padzie i wiem jak to jest, więc co najwyżej mogę dać S1, bo przecież ścigać się będziemy "łatwym" samochodem :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez DTB89
                  Oczywiście jedziemy z seryjnym ustawieniem
                  Czyli samochód można poddać tuningowi (zwiększyć moc oraz zredukować jego masę), ale nie można zmienić np. przełożeń skrzyni biegów?

Komentarz

Pracuję...
                  X