Ja proponuję GT LM na suzuce, expert, gumy N3, dla mnie to auto na tych gumach to tragedia, 1 wyścig i byłem zmęczony, mój najlepszy czas okrążenia 2,25,5xx.
W sobotę od ok. 15 do powiedzmy 20 nie będę mógł grać, niedziela obojętnie byle nie rano. Nie krępować się im nas więcej tym ciekawiej. może być inny tor i samochody, kwestia dogadania się. HSRr 550 expert, też wydaje mi się ciekawy, chyba trudniejszy od normalnego i autka z tylnym napędem
Jakieś 2 dni temu ok 19, 21 byłem świadkiem niezłej ustawki ale nie polaków tylko francuzów.Wyglądało to mnie więcej tak że było ich 8 i każdy miał Astona Martina na High Speed Ring pp550 RWD PRO fajnie to wyglądało może my też moglibyśmy zrobić myślę że z 5 osób by się na bank znalazło ale im więcej tym lepiej proponuje już dziś się zgłaszać z proponowanym dniem, godziną oraz samochodem nie koniecznie żeby wygrać wyścig, chodzi o to żeby pokazać światu że polska grupa miłośników 4 kółek da radę się zorganizować.
Mi by pasowało...
jutro czyli CZWARTEK
godzina od 13-21
samochód Suzuki Cappucino ale niekoniecznie :mrgreen:
A-spec- 39 B-spec- 36
D.Brown - 35 Bardzo opanowany
H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
I.Bass - 31 Bardzo porywczy
O.Nowak - 33 50 / 50
B.Barrios - 31 Średnio opanowany
Sobota lub niedziela,od poniedziałku do piątku wieczory i pół nocy mam zarezerwowane dla przemysłu, a od rana do wieczora dla rodziny, autko obojętnie jakie.
Komentarz