Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim autem jechac na S-10?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Jakim autem jechac na S-10?

Najpierw posluchalem sie rady "pippwojtka" i pojechalem tuningowanym Evo X za 60k dojechalem w pierwszym podejsciu 2gi a pozniej troche skrzynke wydluzylem zeby na prostej mial troszke tylko wiekszy speed i all elektronike off i dalo rade na gold Bardzo dobry ten samochod !!! A pozniej Viperem srt tunned za 200k i tez dalo rade bez problemow za pierwszym podejsciem.
    http://pl.youtube.com/SagatPL

Komentarz

Dokladnie Fordem o ktorym pisal JISAW i jego ustawienia.Trzeba agresywnie po zewnetrznej w drugim zakrecie wchodzic i pod koniec pierwszego okrazenia mozna byc juz nawet trzeci! Na prostej prowadzacej wyprzedzasz drugiego a pierwszego lapiesz na ostatniej szykanie tylko trzeba bardzo uwazac by nie wyjechac prawie nigdzie poza tor czterema kolami bo kara 4sek no i nie stuknac w lidera nawet troche bo tez odrazu kara.Oczywiscie za stukniecie innych tez nie ma litosci chociaz czasami zdarzalo mi sie ze za pukniecie bokiem nic nie bylo,albo jak naprawde lekko w tyl dotknalem to tez nic.Zycze powodzenia dla wszystkich nowych driverow GT5P ,jesli w ogole jeszcze tacy sa? ; )

Komentarz

Ja polecam Mine's Skyline. Udało mi się nim dogonić Corvetty startujące z 1-go i 2-go pola startowego. 4WD, obniżka zawieszenia, kambery przód 1.7 tył 1.2, delikatnie zmieniona skrzynia na lepsze przyspieszenie, większe nachylenie skrętu, niskie tłumienia wbicia i wybicia i daje radę. Jadącego na 1 miejscu wyprzedziłem w 4 okrążeniu, a 5 lap jechałem spokojnie aby nie wypaść.
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ja polecam Corvettę tuned Prowadzi się jak marzenie.Wyjeżdziłem nią 1-sze miejsce .

Komentarz

Pracuję...
          X