Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Błędy w GT5P

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Dyskusja] Błędy w GT5P

Więc, ostatnio kupiłem sobie Impreze '07 i włączyłem Fuji. Zobaczyłem takie coś:

Zanim wystartowały samochody ta niebieska linia szła aż z samego nieba i migała. Nie dojechałem nawet do zakrętu i włączyłem restart, ale wciąż było ją widać. Dopiero po wyjściu do głównego menu(Garage, Dealerships itp.) i ponownym włączeniu znikła. Pierwszy raz się z tym spotkałem :wink: Podajcie swoje błędy jakie znaleźliście.

PS. Poziome paski jakie widać na zdjęciach to efekt uszkodzonego telewizora. 40 cali już zamówione :wink:

Re: [Dyskusja] Błędy w GT5P

Ja znalazłem jeden przy drifcie na Eigerze, podczas driftu nalicza czerwone flagi, na końcu je podsumowuje, wraz z "błyśnięciem" score, i po tym właśnie zauważyłem jedną flagę do góry nogami, chciałem zrobić screena ale mi się nie chciało ;D

Komentarz

Mam kolejny błąd :mrgreen:
      Kupiłem sobie takie oto piękne, czarne Ferrari 512 BB

Które ze środka ma inny kolor...

Również z tyłu...

Komentarz

Ja tez zauwazylem kilka: Jeden to gdy wyprzedzam inny samochod lub gdy sie do niego zblize to mignie mi cos na ekranie jak by tekstura deski rozdzielczej czy cos takiego... a drogi to czasem slychac udezenie takie jak przy uderzeniu w bande mimo, ze jade sam po prostej i w nic nie uderzam.

Komentarz

Pracuję...
        X