Tutaj piszemy krótkie przemyślenia i wnioski dotyczące Gt5P.
No więc pograłem i brakuje mi w grze:
-Ruch silnika.
Chodzi o to że gdy wybierzemy np.ferrari i podczas postoju (widok z kabiny) przegazujemy. To patrząc wstecz na silnik słyszymy tylko jego ryk.
Normalnie silnik powinien się "szarpać".
-Ślady opon
Tego nie trzeba tłumaczyć.
-Dym
Nawet gdy stojąc w miejscu paląc gumę swoją 599 widzę tylko nędzne obłoczki.
-Ludzie
Rozumiem że ta gra jest poświęcona motoryzacji. Ale ludzie występujący jako widzowie wyglądają tragicznie.
Żywcem przeniesieni z Gt4. Kukiełki z nałożoną teksturą człowieka.
-Otoczenie
Ładne ale dziwne czyste i sterylne. Wręcz nienaturalne.
-Sztuczna inteligencja
Przeciwnicy nią nie grzeszą. Mimo że prowadzą całkiem dobrze to nie unikają kolizji a mijanie przeszkód lub nas nie idzie im zbyt dobrze.
-Kary
Dobry pomysł na tych co kombinują ale grając Online często niesłusznie obrywamy za to że inny gracz w nas uderzył.
Ponadto czasem gdy mocno uderzymy w bandę uchodzi nam to na sucho zaś czasem wystarczy lekkie muśnięcie i kara.
-Rury wydechowe
Szkoda że nie strzela z nich ogień po redukcji jak było to w GT4.
Na razie to tyle mam nadzieje że wy też macie swoje zdanie.
No więc pograłem i brakuje mi w grze:
-Ruch silnika.
Chodzi o to że gdy wybierzemy np.ferrari i podczas postoju (widok z kabiny) przegazujemy. To patrząc wstecz na silnik słyszymy tylko jego ryk.
Normalnie silnik powinien się "szarpać".
-Ślady opon
Tego nie trzeba tłumaczyć.
-Dym
Nawet gdy stojąc w miejscu paląc gumę swoją 599 widzę tylko nędzne obłoczki.
-Ludzie
Rozumiem że ta gra jest poświęcona motoryzacji. Ale ludzie występujący jako widzowie wyglądają tragicznie.
Żywcem przeniesieni z Gt4. Kukiełki z nałożoną teksturą człowieka.
-Otoczenie
Ładne ale dziwne czyste i sterylne. Wręcz nienaturalne.
-Sztuczna inteligencja
Przeciwnicy nią nie grzeszą. Mimo że prowadzą całkiem dobrze to nie unikają kolizji a mijanie przeszkód lub nas nie idzie im zbyt dobrze.
-Kary
Dobry pomysł na tych co kombinują ale grając Online często niesłusznie obrywamy za to że inny gracz w nas uderzył.
Ponadto czasem gdy mocno uderzymy w bandę uchodzi nam to na sucho zaś czasem wystarczy lekkie muśnięcie i kara.
-Rury wydechowe
Szkoda że nie strzela z nich ogień po redukcji jak było to w GT4.
Na razie to tyle mam nadzieje że wy też macie swoje zdanie.
Komentarz