Czesc.Mam problem z przedziwną poklatkową grafiką w arcade w time trialu tzn jak stoję autem przy bandzie np. to jak skręcam wolno to wszystko dookoła tak przeskakuje po kaltce dziwnie jakby miało tryby tzn nie płynnie gdy juz np włącze race czyli z innymi pojazdami jeźdzę też w arcade to wszystko pięknie płynie zero przeskakiwania grafiki <chyba w miarę jasno to wytłumaczyłem> czy każdy tak ma?????Płyta ma zero rys,dzieje siętak na wszystkich torach ale tylko w time trialu o co tu chodzi?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Problemy z arcade-dziwna grafika w time trialu...
Zwiń
X
-
Re: Problemy z arcade-dziwna grafika w time trialu...
Zamieszczone przez MichuV12Dziwna sprawa troche. Jaki masz telewizor? Masz najnowsze sterowniki do niego ewentualnie?
Pierwsze słyszę.
Odnośnie tamte to faktycznie dziwna sprawa, nie spotkałem się z tym wcześniej.
A próbowałeś na innym egzemplarzu GT5P?
Moim zdaniem wina płyty/konsoli ale stawiałbym na BD.
Komentarz
-
Tzn autor postu powinien napisac, czy mial tak od poczatku czy dopiero do jakiegos czasu. Jakimi kablami ma podlaczona konsole do TV, moze by mozna bylo cos wymyslec.
Dreadlock - ja co pare miesiecy wchodze na strone Philipsa i zgrywam nowy soft do TV na USB, po czym wkladam do TV i instaluje sie nowy soft. Czy on cos daje to nie wiem, ale pewnie tak, skoro wypuszczaja co jakis czas. I pewnie kazdy nowy TV tak ma.
A mi w GT5 np piasek na ktory wjezdzalem przybieral postac kwadratow - nie jestem pewien ale wlasnie po aktualizacji, ten problem zniknal."If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti
Komentarz
-
Zamieszczone przez MichuV12Dreadlock - ja co pare miesiecy wchodze na strone Philipsa i zgrywam nowy soft do TV na USB, po czym wkladam do TV i instaluje sie nowy soft. Czy on cos daje to nie wiem, ale pewnie tak, skoro wypuszczaja co jakis czas. I pewnie kazdy nowy TV tak ma.Stąd moje zdziwienie.
Widać żyje jeszcze w erze kineskopów
Komentarz
Komentarz