Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

seria "S"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• seria "S"

Witam mam bardzo poważny problem, ponieważ nie umiem sobie poradzić z 3 wyścigami tej serii: S-6, S-7, S-10. Bardzo długo je próbuje ukończyć chociarz na tym trzecim miejscu, ale niestety bezskutecznie czy moglibyście podać mi najlepsze ustawienia samochodów ( jak i również samochody ).

Z góry bardzo dziękuje za pomoc i pozdraviam Demos
    You'll Newer Walk Alone

Re: seria "S"

podaj dokładnie jakie sa wymogi w kazdym wyścigu.

S-10 możesz przejechać bez problemowo FORDEM GT LM
    W którymś wątku niżej podawałem sety do niego bo ktoś też miał problem z S-10.
    Jeśli w pozostałych wyścigach nie ma wymogów co do danego wozu i możesz jechać jakim chcesz to jedź tym fordem. :mrgreen:

Komentarz

S-6 trzeba jechać Ferrari F40... :wink:

a te dwa pozostałe są bez ograniczeń więc wyprubóje forda
      You'll Newer Walk Alone

Komentarz

Jak tym FORDEM to tylko to pasuj punkty a resztę setów ustaw tak jak napisalem w twmtym wątku.
        Co do Ferrari to w wiekszosci ustawiaj się za przeciwnikami to dorwiesz każdego trochę ustaw skrzynię biegow i zawieszenie.
        Złoto powinno ci wpaść ale jest co męczyć się z tym Ferrari ja tak odrazu nie zaliczyłem na złoto.

Komentarz

Witam!
          Ja też długo męczyłem się z S-10. W końcu nauczyłem się wygrywac Fordem LM . to super maszyna jak się ją opanuje i bez problemu zapewnia wygrane w tym wyscigu. trzeba sie tylko nauczyć dodawac gazu w odpowiednim momencie, gdy juz wydaje się, że wylecisz poza zakręt.
          Z perspektywy czasu dochodzę jednak do wniosku, że co najmniej równie szybki jest amuse 2000. Ostatnio wykręcałem nim czasy po 1:59 na okrążenie.

Komentarz

Pracuję...
          X