Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jak zmienić opony?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jak zmienić opony?

Witam!
    Jak można zmienić typ opon w swoim aucie biorąc udział w ściganiu online?
    Jeżdząc offline zakładam że nie można wcale (może się mylę) ale przegladając ustawienia aut na zagranicznych forach zauważyłem, że podawane są też rodzaje opon- czy zatem można je sobie dowolnie ustawiać? jeśli tak - w jaki sposób?

Re: Jak zmienić opony?

W Quick Tune.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Hmm, w takim razie coś jest nie tak z moją plejką. W quick tune nie mam opcji zmiany opon, tzn. przydzielony rodzaj opon nigdy nie daje sie zmienić.
      a online w ogole nie ma opcji quick tune, to znaczy musze wyjsc na events, wybrac np. S-1 i tam dopiero zrobic Quick Tune aby powrócic z nowymi ustawieniami do online. Czy to jest normalne w GT5P?

Komentarz

wydaje mi sie ze na wyscigach online beginner nie zawsze jest dostepne quick tune, nie jezdze tych wyscigow wiec nie iwme tego na pewno, ale jak kiedys wlaczylem se oval to byly tylko wozy dostepne z listy, seryjne, w ktorych nie dalo sie nic zdlubac.
        All Gold Boy

Komentarz

masz rację. na razie zacząłem od wyscigów dla beginnersów i pewnie dlatego nie ma quick tune. w kazdym razie możliwe jest tego obejście jak napisałem powyżej: poprzez wejście offline w events i ustawienie auta a potem użycie go online.
          Problemem dla mnie jednak wciąż pozostaje niemożność zmiany opon w wyscigach eventowych (offline) nawet w serii S i nie wiem czy tak ma być czy nie.

Komentarz

z tego co pamietam to niektore wyscigi, nawet te offline maja przydzielone opony "na sztywno" i nie masz mozliwosci zmiany
            All Gold Boy

Komentarz

Pracuję...
            X