Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jak to jest z kolejnością startu On-line ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jak to jest z kolejnością startu On-line ?

Czy może ktoś mi wytłumaczyć jaka jest zasada ustawiania się na starcie do wyścigu on-line ?
    Próbuje od kilku dni na Beginers Daytona i jakoś kwa nie mam szczęścia i zawsze startuję z poz 10-12 a wtedy mogę zawalczyć co najwyżej o kilka pozycji wyżej.

Druga sprawa to czy Wam tez tak długo się podłącza do jakiejś gry ? Czekam czasem po 3-4 min aż znajdzie coś wolnego.

Re: Jak to jest z kolejnością startu On-line ?

Weź pod uwagę to ile masz punktów a reszt to już kwestia losowa ja jak mi się udało podłączyć czasem byłem 10 , 5 nawet 2 to różnie bywa.

a z podłączaniem do wyścigu to tez od łącza zależy i czy wyścigi są wolne :wink:

Komentarz

zanim wlaczylem online mialem all zrobione na zloto - wczoraj wlaczylem pierwszy raz daytone online i bylem pierwszy ale dojechalem 5 z 12 ludzi bo mialem slabszy samochod.
      http://pl.youtube.com/SagatPL

Komentarz

Spokojnie mi też się długo ładują wyścigi ale nie zawsze ^^ Czasem złapie errora i loading od nowa ;/
        Pozycja? Nie wiem od czego zależy czy od pkt czy od prędkości łącza. Różnie się zdarza czasem 2 czasem pierwszy ale przeważnie środek stawki

Komentarz

Pracuję...
        X