Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Sekretne menu! Odblokowanie dodatkowych tras!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Sekretne menu! Odblokowanie dodatkowych tras!

Okazuje się że stare GT5P jednak nie pokazało nam wszystkiego i w momencie kiedy każdy odłożył wysłużona płytę na półkę nagle wieści o niej rozchodzą się w świat.
    A wszystko za sprawą ukrytego menu odblokowującego dodatkowe trasy!
    Jak to możliwie że zostało odkryte dopiero teraz? Nie wiem ale ogarnia mnie śmiech i żal na raz... Śmiech bo większość w łapkach trzyma już GT5 a żal że za czasów GT5P nie dane nam było dotrzeć do sekretu.

Do rzeczy do odblokowania są trasy:
    -Tsukuba
    -Nurburgring Nordschleife
    -Circuit de la Sarthe

Jak to zrobić?
    Wchodzimy w opcję gry i zjeżdżamy do zakładki “Miscellaneous”.
    Następnie trzymając przyciski "L1 i R1" wklepujemy kombinacje:

DOWN
    RIGHT
    RIGHT
    DOWN
    RIGHT
    RIGHT
    DOWN
    RIGHT
    RIGHT
    DOWN
    RIGHT
    RIGHT

Po czym wciskamy "start" i mamy już dostęp do ww.opcji.
    Dodatkowe opcje możemy zobaczyć na filmiku:http://www.eurogamer.net/videos/gran...screen?size=hd

Enjoy!

Re: Sekrente menu! Odblokowanie dodatkowych tras!

Szkoda ze to dopiero teraz wycieklo. Teraz i tak kazdy kto ma GT5 to nie wytestuje tego poniewaz mu juz nie bedzie sie chcialo... Po co sie cofac jak juz mozna pograc w ostateczna wersje (no chyba ze ktos nie ma kasy na nowe GT5 - to rozumiem) - moze z nudow.

Komentarz

Są tacy którzy jeszcze nie mają GT5 i z żalem pogrywają jeszcze w GT5P z nadzieją na tegoroczną choinkę. Tak czy inaczej to ciekawostka której nie sposób pominąć :wink:

Komentarz

Zrobiłem wszystko tak jak było napisane i wszystko pięknie działa do czasu gdy chce włączyć odblokowana trasę. Wchodzę w tryb arcade, wybieram trasę Nurburgring i tu pojawia się problem. Trasa ładuje się już kila dobrych minut i nic. Może ktoś już się spotkał z tym problem. Wiem, że większość już gra w GT5 pełnowartościowe, ale może ktoś mi pomoże.

Komentarz

sęk w tym, że trasy są widoczne ale niedostępne do grania... i to taki fajny specjał z tą hidden part.

główna zaleta to wykorzystanie gt5p jako kiosku dla graczy (ustawienie max. czasu gry, samochodu, trasy itp., wyłączenie menu i innych niepotrzebnych dla "salonu gier" opcji)

Komentarz

Dzięki za odpowiedź. Pozostaje mi tylko zakupić GT5 i śmigać po torach. A tak poza tym to fajne jest to, że możesz sobie odblokować wszystkie samochodu bez kupowania, chociaż jeśli miałeś niektóre z nich już zmodyfikowane tzn. więcej koni, i zmniejszoną masę samochodu to wszystko przywraca do ustawień domyślnych - taki bardzo malutki minus.

Komentarz

Wtajcie mam nadzieje że mi pomożecie zrobiłem wszystko tak jak jest napisane i odblokowało mi wszystko oprócz tras ja poprostu ich nie mam odblokowało mi samochody dodatkowe opcje ale nie trasy dzięki za pomoc

Komentarz

@up

Kiszka panowie. Oprócz odblokowania aut i ukrytych opcji niestety nie można wjechać na nowe trasy

Komentarz

Pracuję...
                X