<ninja><ninja> <ninja> <ninja>
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Oficjalna lisa torów w Gran Turismo 6
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Re: Oficjalna lista torów w Gran Turismo 6
Dodali jednak parę torów znanych z GT4, na przykład Cote d'Azur.Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DeNiZamieszczone przez Markiz93Dodali jednak parę torów znanych z GT4, na przykład Cote d'Azur.
A co do torów z powyższej listy to jak dla mnie wielkie brawa za tak duży postęp w rozszerzeniu większości torów o zmienne warunki pogodowe i zmienną porę. Osobiście cieszę się taż na Willow Springs a szczególnie Mount Panorama, intrygująco też wygląda Matterhorn - już nie mogę się doczekać turniejów rozgrywanych na nich w NR. A propos strasznie ciekawi mnie też ta zapowiedź organizowania zawodów online i klubów bezpośrednio w grze.
Komentarz
-
Silverstone ... praktycznie każdy zakręt idzie ciąć więc będzie lipa na on-line ale BandsHatch wymiata
Komentarz
-
Zamieszczone przez siniakZamieszczone przez DeNiZamieszczone przez Markiz93Dodali jednak parę torów znanych z GT4, na przykład Cote d'Azur.
A co do torów z powyższej listy to jak dla mnie wielkie brawa za tak duży postęp w rozszerzeniu większości torów o zmienne warunki pogodowe i zmienną porę. Osobiście cieszę się taż na Willow Springs a szczególnie Mount Panorama, intrygująco też wygląda Matterhorn - już nie mogę się doczekać turniejów rozgrywanych na nich w NR. A propos strasznie ciekawi mnie też ta zapowiedź organizowania zawodów online i klubów bezpośrednio w grze.
Komentarz
-
Zamieszczone przez kmieciu4everMatterhorn w wersji z zawodów sezonowych AMG wymiata! Jak przejażdżka kolejką górską w lunaparku :-)
Komentarz
-
Bimbak - z grawitacją ogólnie jest coś nie tak. Nie ma szans, żeby samochód ze sprawnym zawieszeniem zrobił stójkę na przednich kołach, a w GT6 widziałem to już kilka razy (Mito, jakiś Lancer) na trasach zupełnie płaskich.
PS. Wracaj do GTAV i porób jakieś wyścigi. Dzisiaj wychodzi tryb CTF:
http://pl.socialclub.rockstargames.com/ ... g-tomorrow
Komentarz
-
Ja wczoraj dwa razy dachowałem nową Vettą na Willow Springs. <biggrin> Ale z autami robiącymi stójkę nie spotkałem się (może aktualizacja usunęła ten błąd?).
Komentarz
Komentarz