Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi dotyczÄ…ce GRAN TURISMO 6

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi dotyczÄ…ce GRAN TURISMO 6

Chodzi ci o przesuwanie obrazów w menu wyścigu przy pomocy R1? U mnie to nie działa po ostatniej aktualizacji. Trochę upierdliwe to jest
    Wiesza się wam nadal gra? Mnie wczoraj kilka razy zawiesiło przy wczytywaniu menu wyścigu na gokartach. Działało tylko resetowanie konsoli przyciskiem power

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
      Chodzi ci o przesuwanie obrazów w menu wyścigu przy pomocy R1? U mnie to nie działa po ostatniej aktualizacji. Trochę upierdliwe to jest
      Czyli jednak aktualizacja, myślałem że coś u mnie się skaszaniło.
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

U mnie zawiesza się średnio raz dziennie czyli zdecydowanie za często. Ale jestem spokojny bo już myślałem że to wina mojej konsoli. R1 i R2 też nie działa z kierownicy, z pada działa.

Komentarz

Zamieszczone przez Kapitan Snuja
          U mnie zawiesza się średnio raz dziennie czyli zdecydowanie za często. Ale jestem spokojny bo już myślałem że to wina mojej konsoli. R1 i R2 też nie działa z kierownicy, z pada działa.
          No właśnie u mnie z pada też nie działa, mimo iż jako 1-szy kontroler jest ustawiony.

Komentarz

Ciekawe rzeczy opowiadacie. U mnie na początku nie działało przesuwanie ekranów przy użyciu R1 na kierownicy. Po którejś aktualizacji zaczęło działać, a na padzie działa cały czas.
            Co macie ustawione pod R1 i L1 na padzie i na kierownicy?

Mój kanał

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
              Zmieniłem sobie nieco ustawienia przycisków na moim DF GT i teraz nie mogę używać w menu przycisków na padzie R1 i L1 mimo iż pad jest kontrolerem nr 1... Przywróciłem ustawienia domyślne bo myślałem, że to rozwiąże ten problem, niestety nie podziałało... Miał ktoś podobną sytuację i wie jak to rozwiązać? <zalamka>

A ja nic nie zmieniałem w mojej G25 i też mi nie działają.. Same od tak przestały...

Komentarz

Wiadomo coś o swapach silnika?Jak jest z tuningiem zewnętrznym?Są nadal modyfikacje wyścigowe?

Komentarz

Dostepny jest juz nowy NSX? Widzialem na necie ze juz ludzie maja. Do kupna w grze, do wygrania, dlc czy specialna edycja gry konieczna?

Komentarz

O ile dobrze kojarzÄ™ to do kupienia w salonie za 1 000 000 cr

http://www.kudosprime.com/gt6/car_sheet.php?id=451

Komentarz

Zamieszczone przez SzczwanyGapa
                      Ciekawe rzeczy opowiadacie. U mnie na początku nie działało przesuwanie ekranów przy użyciu R1 na kierownicy. Po którejś aktualizacji zaczęło działać, a na padzie działa cały czas.
                      Co macie ustawione pod R1 i L1 na padzie i na kierownicy?
                      No właśnie teraz nic nie mam zmienione, bo przywróciłem domyślne ustawienia. Wcześniej ustawiałem sobie na kierownicy pod innymi przyciskami wycieraczki i światła. Teraz też mam domyślne zarówno na kierownicy jak i na padzie, na padzie od początku nic nie zmieniałem i R1 i L1 same przestały działać. W czasie jazdy działają, tylko w menu nie chodzi jak próbuję karty przerzucać lewo/prawo.

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                        O ile dobrze kojarzÄ™ to do kupienia w salonie za 1 000 000 cr

http://www.kudosprime.com/gt6/car_sheet.php?id=451
                        Tak, potwierdzam - stoi w salonie.

Zamieszczone przez janki96
                        Wiadomo coś o swapach silnika?Jak jest z tuningiem zewnętrznym?Są nadal modyfikacje wyścigowe?
                        Swapów nie ma - w większości aut modyfikacje ograniczone są do dołożenia spojlera i zmiany felg, nawet w trzech rozmiarach (standardy). W premiumach (choć też nie wszystkich) dodatkowo jest możliwość domontowania zestawów dokładek/spojlerów do zderzaków, a w bardzo nielicznej (przykładowo Alfa Romeo MiTo, któreś Lambo) zmiana lusterek czy też reflektorów.

Co do modyfikacji wyścigowych są auta do tego specjalnie przystosowane (o nazwie Race Car bodajże), ale nie bawiłem się jeszcze ich konkretniejszą modyfikacją.
                        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                        http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Auta RM, które było można zrobić w GT5 teraz w GT6 są od razu do kupienia w salonie.
                          Nie spotkałem się jeszcze z nowym autem, które można przerobić z seryjnego na RM.

Komentarz

Ehhh PD mogło by coś zrobić porządnie,swapy to duża zaleta forzy,gdzieś czytałem że w GT6 mają też to zrobić.

Komentarz

Witam. Czy do GT6 na PS3 w pudełku jest jakiś kod który pozwala na grę przez neta? Pytam się bo nie wiem czy mogę kupić używaną

Komentarz

Nie ma żadnych kodów
                                GT5 - 100%
                                GT6 - 100%
                                GTS - 100%
                                GT7 - 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                                X