Re: Pytania i odpowiedzi dotyczÄ…ce GRAN TURISMO 6
Ja tak trochę po bandzie i związane po części. Jeżeli na pudełku GT6 nie pisze Gra w Polskiej wersji językowej to mogę kupować w ciemno? Bo z tego co pamiętam to GT ciągnie język z menu.
Wchodzisz w opcje, ustawienia sterowania i musisz sobie sam ustawić na któryś guzik. Oryginalnie na padzie nie jest ustawiony klakson, wycieraczki czy miganie światłami.
Zamieszczone przez fox2190
Wchodzisz w opcje, ustawienia sterowania i musisz sobie sam ustawić na któryś guzik. Oryginalnie na padzie nie jest ustawiony klakson, wycieraczki czy miganie światłami.
Mam pytanko o wilgotność i o deszcz na torze.
Jak gra to interpretuje?
Powiedzmy pada deszcz, 100% wilgotności. To prosta sytuacja.
Ale wilgotność zaczyna spadać, czy przyczepność zaczyna się poprawiać "liniowo" wraz ze spadkiem wilgotności? Czy padający deszcz jest tylko elementem wizualnym czy też ma na cokolwiek wpływ?
Czy gra uwzględnia istnienie jakichś suchych idealnych linii przejazdu? Albo kałuż?
Reasumując - po czym poznać, kiedy zmienić opony z mokrych na suche? Jakie są Wasze strategie?
Podstawowe zasady to:
-opony komfortowe
-nie za wysoka prędkość ~70 kmh
-skrzynia ustawiona na krótkie przełożenia
-nie wiem jak sprawa na padzie wyglÄ…da ale manulna skrzynia najlepiej
-można wspomagać się ręcznym lub przed zakrętem robić tzw "rybkę"
nie wiem jak inaczej pomóc
Zamieszczone przez KariF1Racing
Podstawowe zasady to:
-opony komfortowe
-nie za wysoka prędkość ~70 kmh
-skrzynia ustawiona na krótkie przełożenia
-nie wiem jak sprawa na padzie wyglÄ…da ale manulna skrzynia najlepiej
-można wspomagać się ręcznym lub przed zakrętem robić tzw "rybkę"
nie wiem jak inaczej pomóc
troche mi to pomoglo, ale nie za duzo. Zmienilem opony, ale slabo sie auto prowadzi. Wiec gorsze opony na tyl i lepsze na przód-i juz calkiem niezle. Tylko ze nadal slabo mi to wychodzi.
Moze ktos cos jeszcze podpowie. Moze jakies najlepsze auto do nauki driftu.
Witajcie,
mam nadzieję że pisze w dobrym dziale. Mam w jednym pokoju dwie konsole ps3 a na nich gt6. Chcę pograc z kolegą przez sieć w poczekalni. Korzystamy z tego samego internetu w domu. Nie mam dostępu do routera bo to jest internet hotelowy. Problem jest taki że on nie może dołączyć do pokoju stworzonego przeze mnie i na odwrót. Pojawia się błąd 844 brak kompatybilności z gospodarzem pokoju. Udaje się wejść razem do pokoju utworzonego przez kogoś innego ale gdy wyjeżdżamy razem na tor to się nie widzimy. a gdy gospodarz pokoju opuszcza pokój to mnie wyrzuca z pokoju a kolegę zostawia i znowu nie mogę się dołączyć. Jeśli ktoś miał podobny problem i ma rozwiązanie to proszę o pomoc.
jeszcze jeda informacja: przed chwilą próbowaliśmy na dwóch różnych łączach internetowych, ja miałem z telefonu internet a kolega z hotelu i problem jest nadal taki sam pomimo tego że mieliśmy sieć z innych źródeł
Komentarz