Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi dotyczące GRAN TURISMO 6

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi dotyczące GRAN TURISMO 6

Niech mnie pierun strzeli... Jak mogłem zapomnieć oczywiście że również cała game Porsche aż się prosi, ale obawiam się, że pewnie dopiero zobaczymy je w GT7. Oraz Volvo z serii S40, S60 i S80 jak kolega Markiz wymienił. Chociaż Golf 2 też by się przydał, można by było w dresa się pobawić, pamiętam że w Forzy 2 był.

Nie nie, nie robiłem żadnych mikroplatnosci, cały czas płaciłem kredytami z gry, tylko u mechanika widzę ze mogę wymienić olej bo mam znaczek kredytów, a kolo poprawienia zawieszenia mam jakąś niebieska kropelke
    To całe szczęście, bo się już przeraziłem. Olej warto wymienić zawsze po zakupie, rośnie ilość KM, a także PO, a potem warto pamiętać i patrzeć, bo jak spada trochę PO to już warto wymienić olej. Tyle, że z tego co pamiętam wymiana oleju była strasznie tania, naprawa zawieszenia zależna jest od ceny samochodu, jest to zawsze połowa wartości wozu z limitem do 500 000 kredytów. Dlatego zawsze wzmacniałem u mechanika zawieszenie, dłużej dało się pojeździć na takim, a gra nie traktowała tego jako tuning. I całe szczęście, bo kupując wóz za 10 milionów i płać tu 5 milionów za naprawę. A remont silnika to chyba był koszt 1/3 wozu czy jakoś tak.

Komentarz

Czyli może nie umie tego zrobić bo mam za mało kredytów na koncie... Z tad ta śmieszna niebieska kropelka... Musze to sprawdzić i najwyżej wrzucę zdjęcie i pokaże o co mi chodzi dokładnie

Komentarz

Tak byłoby najlepiej, bo nie posiadam już PS3, więc ciężko mi pomóc.

Komentarz

Zamieszczone przez fox2190
          (...)nie posiadam już PS3(...)
          Zdrajca!!

Komentarz

BAN!

Mój kanał

Komentarz

Nie wiem o co Ci chodzi z tymi kropelkami. Zawsze w warsztacie płaciłem kredytami i nie było problemów

Komentarz

Zamieszczone przez Campo
                Zdrajca!!
                Nie zdrajca, bo mam PS2 i GT4 <figielek>

Komentarz

Dlaczego nie mogę dać takich samych opcji jak on? [youtube:vpl7ukoq]ttps://www.youtube.com/watch?v=Qx9iq074qQk[/youtube:vpl7ukoq]

w układzie napędowym? Wszystko inne mam tak samo, On ma skrzynię 5 biegową, biere ją i ustawia mi z góry inne, a jak biorę konfiguracyjną to mam 6 bieg i nie mogę ustawić takich wartości wgl.

Komentarz

Witam serdecznie! Ja mam takie pytanie, jakim samochodem przechodziliscie mistrzostwa by odblokowac super licencje w międzynarodowej klasie A? Ja próbuje jedyn z NISMO GTR, ale jest za wolny nawet po tuningu w starciu np. z Audi R18... W dodatku startuje zawsze z ostatniej pozycji i na dzien dobry mam 25 sekund straty, co na 5 okr. tym samochodem zeby odrobic jest niewykonalne, da się to jakos łatwiej zrobic? Pozdrawiam.

Komentarz

• Re: Odp: Pytania i odpowiedzi dotyczące GRAN TURISMO 6

Mazda 787B.

Mój kanał

Komentarz

To nasuwa sie kolejne pytanie, skad wziasc 2 mln - 4 mln kredytów na takie auto? Skoro przez cała dotychczasowa kariere zarobiłem ok. 1,5 mln

Komentarz

Jeździć online i olać tryb singlowski.
                          Zapraszamy do NR.

Komentarz

Dziekuje, z multi musze chwile poczekac, kupiłem SS 12GB i brakuje mi 1GB zeby zainstalowac aktualizacje, wiec zanim kupie dysk oram w singla

Komentarz

• Re: Odp: Pytania i odpowiedzi dotyczące GRAN TURISMO 6

Sezonówki, redbull i najbardziej opłacalne (hajs/czas) zawody A-Spec.

Mój kanał

Komentarz

no już bardziej durnego nicka nie mogłeś sobie wymyślić <dobani>

Komentarz

Pracuję...
                                X