Re: Pytania i odpowiedzi dotyczące GRAN TURISMO 6
Niech mnie pierun strzeli... Jak mogłem zapomnieć oczywiście że również cała game Porsche aż się prosi, ale obawiam się, że pewnie dopiero zobaczymy je w GT7. Oraz Volvo z serii S40, S60 i S80 jak kolega Markiz wymienił.
Chociaż Golf 2 też by się przydał, można by było w dresa się pobawić, pamiętam że w Forzy 2 był. 
To całe szczęście, bo się już przeraziłem. Olej warto wymienić zawsze po zakupie, rośnie ilość KM, a także PO, a potem warto pamiętać i patrzeć, bo jak spada trochę PO to już warto wymienić olej. Tyle, że z tego co pamiętam wymiana oleju była strasznie tania, naprawa zawieszenia zależna jest od ceny samochodu, jest to zawsze połowa wartości wozu z limitem do 500 000 kredytów. Dlatego zawsze wzmacniałem u mechanika zawieszenie, dłużej dało się pojeździć na takim, a gra nie traktowała tego jako tuning. I całe szczęście, bo kupując wóz za 10 milionów i płać tu 5 milionów za naprawę.
A remont silnika to chyba był koszt 1/3 wozu czy jakoś tak.
Niech mnie pierun strzeli... Jak mogłem zapomnieć oczywiście że również cała game Porsche aż się prosi, ale obawiam się, że pewnie dopiero zobaczymy je w GT7. Oraz Volvo z serii S40, S60 i S80 jak kolega Markiz wymienił.

Nie nie, nie robiłem żadnych mikroplatnosci, cały czas płaciłem kredytami z gry, tylko u mechanika widzę ze mogę wymienić olej bo mam znaczek kredytów, a kolo poprawienia zawieszenia mam jakąś niebieska kropelke

Komentarz