Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi dotyczące GRAN TURISMO 6

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Pytania i odpowiedzi dotyczące GRAN TURISMO 6

Czy też tak macie, że w wyścigu jednej marki dla Corvette w IB wszyscy przeciwnicy jeżdżą wyłącznie najnowszą Corvettą (pomimo, że dozwolone są wszystkie generacje)? Poza tym jak odblokować licencje IA? (nie widać jej w cyklu IB, czy trzeba wygrać mistrzostwa w tej klasie, aby uzyskać dostęp do licencji IA)?

Komentarz

W wyścigach jednej marki Civiców wszyscy jechali modelem '08, mimo że ja jechałem modelem z '97.

BTW żeby zdobyć pucharek "One-Make Wonder Win" wystarczy przez cały wyścig jechać na drugiej pozycji i przejąć prowadzenie dopiero przed samą metą. Na Suzuce spokojnie można wyprzedać na wyjściu z ostatniego zakrętu.
      To tak jakby ktoś nie wiedział

Mój kanał

Komentarz

[quote="SzczwanyGapa"]W wyścigach jednej marki Civiców wszyscy jechali modelem '08, mimo że ja jechałem modelem z '97.

Nie grałem w pozostałe tego typu wyścigi, ale jeżeli tak jest we wszystkich i tego nie zmienią to porażka na całej linii.

Poza tym czy są w karierze jakieś wyścigi tylko dla Ferrari lub Lamborghini? Jestem na razie na poziomie IB i żadnych takich nie widzę.

Komentarz

na iA aventadorów i 458 italia. Czy jest jakiś łatwy sposób na nabijanie kasy, myślałem że sezonowe ale tam tylko raz wpada.

Komentarz

Łatwy sposób? odinstaluj patcha i sprzedaj Mercedesa AMG Vision :-0
            No chyba że kręci cię skracanie wyścigu na Ascari...

Komentarz

no właśnie zrobiłem to z mercem i jestem zadowolony

Komentarz

Pytanie odnośnie GT 6

Mam pytanie.. jestem przed zakupem a wiem, że dużo osób już posiada tą grę w swoich domach a mam kilka pytań związanych z nowa odsłoną:
                - czy jak jeździmy w trybie G2 (podzielony ekran na 2-óch) to czy można jeździć wraz z CPU czy nadal tylko w 2-óch?
                - jak z pogodą na G2? można jeździć w deszczu na dwóch?
                - jeśli są F1-ki to czy można nimi jeździć w trybie G2 ? (w 5 były bolidy zablokowane na multiplayer'a)

Są jakieś nowości warte uwagi?

Komentarz

A ile masz już za sobą km ? Pewnie wiesz, ale napiszę, że można to sprawdzić w "Status"

Komentarz

Moim zdaniem twórcy GT6 dali takie niskie nagrody za wyścigi itp. by często odwiedzać PlayStationStore i kupować u nich CR za kosmiczne pieniądze.

Przecież tam 7.000.000 Cr. kosztuje 200zł! ;o

Komentarz

W GT5 też był grind i upalanie jednego toru, do momentu kiedy zaczęły wychodzić lepiej płatne sezonówki i dodatkowa kasa za premię logowania się. Po tym momencie to chwilę zarabiało się na wszystko z wysokiej półki. Gra jest na zbyt wczesnym etapie, aby sądzić, że tak będzie do końca.
                      I may be slow but I'm still ahead of you.
                      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Dokładnie tak, poza tym cały czas gra będzie aktualizowana. Może dziwi poziom niedopracowania wielu szczegółów w momencie debiutu gry, ale ja jestem dużym optymistą w tej kwestii.
                        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                        http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                          W GT5 też był grind i upalanie jednego toru, do momentu kiedy zaczęły wychodzić lepiej płatne sezonówki i dodatkowa kasa za premię logowania się. Po tym momencie to chwilę zarabiało się na wszystko z wysokiej półki. Gra jest na zbyt wczesnym etapie, aby sądzić, że tak będzie do końca.
                          Dopiero zamierzam kupic ps3, ale mam pytanie czy obecnie po aktulnych aktualizacjach (kupujac na Gt5 Academy edition) dalej kariera offline jest taka katorga jesli chodzi o zdobywanie kasy? Bo nie bede mial dostepu do internetu, a jak czytam sezonowe sa tylko z netem i w jakis okresach.
                          A co do gt6 to nie majac netu dostane obecnie okrojona gre z tego co widze - np. bez B-spec? Oni to dodadza za pare tyg dopiero? Ale bezsens.

Dodam, ze jestem przyzwyczajony do normalnych regul, od psx do ps2 i od gt1 do gt4, ktore przemielilem na wszystki sposoby.

Ps. Witam na forum to moj 1 post, z gory wybaczcie brak polskich znakow i maly offtopic.

Komentarz

Niestety w dzisiejszych czasach bez netu jest jak bez ręki. Bez zawodów sezonowych w GT5 nigdy legalnie nie zdobyłbym wszystkich wozów. Do obrania i uruchomienia zawodów sezonowych wystarczy byle jakie połączenie z netem - nawet z komórki przez Aero2. Możesz udostępnić połączenie internetowe z komórki przez wifi do ps3.

Komentarz

ja w gt5 zobyłem prawie wszystkie auta bez neta jeżdżąc ten sam wyścig non stop, mając teraz neta wykorzystuje to jak mogę bo nie mam nerwów latając ten sam wyścig

Komentarz

Wcześniej przewinął mi się post że endurance trwa 24 minuty...nie ma nic dłuższego?? :'(

Komentarz

Pracuję...
                                X