A ja mam pytanie, odnośnie kodu na 5 samochodów. Do kiedy może on być ważny? Bo nie wiem kiedy PS3 naprawię i szkoda by je szlak trafił... Bo na 20 ma długą datę ważności
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
A ja mam pytanie, odnośnie kodu na 5 samochodów. Do kiedy może on być ważny? Bo nie wiem kiedy PS3 naprawię i szkoda by je szlak trafił... Bo na 20 ma długą datę ważności
Kody z Anniversary są ważne do 31/12/2018, więc te na Pakiet precyzji pewnie też. :wink:
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Szybkie pytanie - czy jest jakiś inny sposób na zaktualizowanie GT6 poza ściąganiem aktualizacji bezpośrednio przez PS3? Chodzi mi o coś w stylu: ściągnięcie przez kompa, wrzucenie na pendrive, zainstalowanie na PS3. Już n-ty raz z rzędu wywala mi błąd pobierania i nie mam do tego nerwów -.-
Czy ktoś wie jak się odblokowuje pozostałe misje w Goodwood Festival of Speed? Bo zrobiłem 3 pierwsze, odblokowało 3 kolejne, które też wyzłociłem i dalej nic. A jest ich ponoć 5 (każda po 3 zadania)
hmm dziwne
Mi odblokowały następne już po pierwszej nieudanej próbie zrobienia pierwszego wyścigu. Po wyjściu do menu głównego dostałem list z zaproszeniem od zioma z goodwood i kolejne wyścigi były odblokowane. Może to zależy też od licencji bo ja dość późno zabrałem się za goodwood.
Zmieniłem sobie nieco ustawienia przycisków na moim DF GT i teraz nie mogę używać w menu przycisków na padzie R1 i L1 mimo iż pad jest kontrolerem nr 1... Przywróciłem ustawienia domyślne bo myślałem, że to rozwiąże ten problem, niestety nie podziałało... Miał ktoś podobną sytuację i wie jak to rozwiązać? <zalamka>
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Komentarz