Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi dotyczÄ…ce GRAN TURISMO 6

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi dotyczÄ…ce GRAN TURISMO 6

Jak wygląda sprawa z pomiarami na 400m/1000m ? Zauważyłem że w standardzie gry pojawiła się trasa X Route na której w GT5 można było testować osiągi aut po kupieniu dodatku.

Komentarz

Nic a nic Wszędzie używasz nicku "Salem"?

Komentarz

Zamieszczone przez SalemPL
        Jak wygląda sprawa z pomiarami na 400m/1000m ? Zauważyłem że w standardzie gry pojawiła się trasa X Route na której w GT5 można było testować osiągi aut po kupieniu dodatku.

Mam nadzieję, że dodadzą tą opcję w późniejszych update'ach. Ta możliwość wydaje mi się wręcz niezebędna w takiej grze jak GT z tyloma autami i możliwościami tuningu.. Gdy kupiłem ten dodatek w GT5, potrafiłem spędzać całe dnie, nie jeżdżąc wyścigów, tylko testując swoje auta z różnymi ustawieniami.

Komentarz

• JESTEM ROZCZAROWANY KLASÄ„ SUPER !!!

Panowie ! Ostrzyłem sobie zęby na klasę super licząc, że będzie co najmniej tak wymagająca i hardcorowa jak klasa wytrzymałościowa w GT5. A tu wielkie rozczarowanie ! Największe wyzwanie to 24 MINUTY na torze Le Mans ??? W GT5 to było 24 GODZINY ! I masa innych czasochłonnych wyzwań.
          Czy nie czujecie niedosytu ?

Komentarz

• Re: JESTEM ROZCZAROWANY KLASÄ„ SUPER !!!

Zamieszczone przez cacodemon666
            Panowie ! Ostrzyłem sobie zęby na klasę super licząc, że będzie co najmniej tak wymagająca i hardcorowa jak klasa wytrzymałościowa w GT5. A tu wielkie rozczarowanie ! Największe wyzwanie to 24 MINUTY na torze Le Mans ??? W GT5 to było 24 GODZINY ! I masa innych czasochłonnych wyzwań.
            Całych 24h nie miałbym ochoty jeszcze raz powtarzać, ale powinni dać 6h z 24 godzinnego Le Mans. Bo 1 z 4 kierowców z teamu średnio tyle w tym wyścigu przejeżdża. 24 minuty to zdecydowanie za mało. Poza tym przekonałem się po tych wyścigach 24 minutowych, że wiele modeli samochodów ma źle ustawione światła i świecą one za wysoko nie oświetlając drogi...
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

• Re: JESTEM ROZCZAROWANY KLASÄ„ SUPER !!!

Zamieszczone przez Sasek
              Zamieszczone przez cacodemon666
              Całych 24h nie miałbym ochoty jeszcze raz powtarzać, ale powinni dać 6h z 24 godzinnego Le Mans. Bo 1 z 4 kierowców z teamu średnio tyle w tym wyścigu przejeżdża. 24 minuty to zdecydowanie za mało. Poza tym przekonałem się po tych wyścigach 24 minutowych, że wiele modeli samochodów ma źle ustawione światła i świecą one za wysoko nie oświetlając drogi...
              Z tym oświetleniem ,to nie uporali się od poprzedniej części. Wiele aut świeciło w niebo, a nie oświetlało drogi.. Dobrze, że chociaż standardy dostały możliwość przełączenia świateł na krótkie, bo w GT5 świeciły tylko długimi

Komentarz

O w mordę ale lipa. Może i 24h to przesada, ale skracanie do 24min tym bardziej. No normalnie jak w Gridzie. IMO powinni przyspieszyć cykl np 3x i w ten sposób zostawić 8h Nordschleife i Le Mans. Ech, jak dla mnie strzałów w stopę w GT5 i GT6 jest sporo...
                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Witam
                  mam pytanko
                  Czy kierownica Logitech formula force ex współgrała by z GT6 na PS3?

Komentarz

Zamieszczone przez DeNi
                    Salem to moja ksywa od wielu lat używam jej na PSN i tutaj na forum. A co z GT5 mnie kojarzysz ?

Komentarz

Zamieszczone przez MrVentres
                      Witam
                      mam pytanko
                      Czy kierownica Logitech formula force ex współgrała by z GT6 na PS3?
                      http://www.gran-turismo.com/pl/gt6/manu ... ling/about

Mój kanał

Komentarz

Warto jednak dodać, ze podana strona nie wymienia wszystkich kierownic obsługiwanych przez GT6 - brakuje kierownic Fanateca wiec możliwe, ze brakuje również jakichś od Logitecha

Komentarz

Zamieszczone przez SalemPL
                          Zamieszczone przez DeNi
                          Salem to moja ksywa od wielu lat używam jej na PSN i tutaj na forum. A co z GT5 mnie kojarzysz ?
                          W jednej grze przeglądarkowej jeden ktoś go używa

Jak myślicie, jak napiszę do gram.pl nie podając numeru zamówienia, ale skan faktury, przyślą mi wreszcie ten cholerny kod?

Komentarz

Zamieszczone przez DeNi
                            Jak myślicie, jak napiszę do gram.pl nie podając numeru zamówienia, ale skan faktury, przyślą mi wreszcie ten cholerny kod?

A czemu nie możesz podać numeru zamówienia ? Przecież na twoim koncie w sklepie w zakładce ZAMÓWIENIA, jest ten numer.

Komentarz

Ja podałem numer zamówienia i kod miałem już następnego dnia.

Czy wiadomo coś o możliwości wysyłania sobie aut w GT6
                              Jakie funkcje były w zakładce "Społeczność" zanim ją zabrali

EDIT:

Jak odblokować licencję ia Mam ponad 20 gwiazdek i dalej zamknięta Zamiast licencji mam "Mistrzostwa GT All Stars"

Komentarz

ukończ te mistrzostwa, a w zasadzie je wygraj, to wtedy odblokujesz licencje IA

Komentarz

PracujÄ™...
                                X