Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi dotyczące GRAN TURISMO 6

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi dotyczące GRAN TURISMO 6

Dziękuję <okok>

Czekam na odpowiedzi na pozostałe dwa pytania

Komentarz

Witam
      Czym najlepiej ścigać się online. Możecie polecić kilka aut?

Komentarz

Wszystkim - i to jest odpowiedz całkiem serio na twoje pytanie bo tak naprawdę jest ono mało sprecyzowane.

Sciagj się tym co ci sprawia frajdę. Lubisz nowoczesne samochody wyścigowe to wskakuj w coś co ma 600 PO i jest pomalowane jak pisanka wielkanocna i wal na tor.

Lubisz LeMans z czasów, które pamiętają nasi rodzice? Oryginalny Ford GT40 da ci sporo frajdy, a jak nie on to może Jaguar?

Lubisz klasyki? Jest ich cała masa.

A może wolisz samochody, którymi jeździmy na co dzień? Też coś dla siebie w GT6 znajdziesz.

Możesz również sprawdzić co aktualnie jest na czasie w Night Riders i pościągać się z chłopakami w miłej atmosferze.

Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na twoje pytanie.

Komentarz

Zamieszczone przez Łyniek
          Witam
          Czym najlepiej ścigać się online. Możecie polecić kilka aut?

Tyle ile jest aut w GT6 tyle może być wyścigów online więc masz już pełną odpowiedź

Komentarz

Osobiście mi dużo większą frajdę sprawia jeżdżenie zwykłymi, drogowymi samochodami niż wyścigowymi.
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Czy wiadomo coś o możliwości wysyłania sobie aut w GT6 Będzie to czy nie
              Jakie funkcje były w zakładce "Społeczność" zanim ją zabrali

Komentarz

Zamieszczone przez Aptekarz10
                Zamieszczone przez DeNi
                Jak myślicie, jak napiszę do gram.pl nie podając numeru zamówienia, ale skan faktury, przyślą mi wreszcie ten cholerny kod?

A czemu nie możesz podać numeru zamówienia ? Przecież na twoim koncie w sklepie w zakładce ZAMÓWIENIA, jest ten numer.
                zamawiałem bez logowania

Komentarz

Zamieszczone przez DeNi
                  Zamieszczone przez Aptekarz10
                  Zamieszczone przez DeNi
                  Jak myślicie, jak napiszę do gram.pl nie podając numeru zamówienia, ale skan faktury, przyślą mi wreszcie ten cholerny kod?

A czemu nie możesz podać numeru zamówienia ? Przecież na twoim koncie w sklepie w zakładce ZAMÓWIENIA, jest ten numer.
                  zamawiałem bez logowania

Kurde, nawet nie wiedziałem, że tak można.. Więc opisz sytuację i próbuj szczęścia. Na pewno warto spróbować, bo chyba ten sklep jako jedyny wykazał się rzetelnością co do dodatkowego dlc.

Komentarz

A na maila nic nie przyszło czy w ogóle nie trzeba podawać?
                    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Pytanie dotyczące takiej kwestii.
                      Kupiłem GT6 na amazone, z usa w wersji cyfrowej, cenowo przepaść z tym, co można dostać w kraju.
                      Rzecz jasna w grze język tylko angielski (ale komu by to przeszkadzało...), niemniej w lobby do wyboru mam regiony "US" i "All".
                      Czy będę mógł grać z graczami z Polski korzystającymi z wersji gry zakupionej w naszym kraju? Jakie regiony macie do wyboru w swoich wersjach gry?

Komentarz

Będziesz mógł jeżeli wybierzesz all. W europejskiej wersji są regiony "Europa i Australia" oraz "wszystkie". Poza tym, jeżeli będziesz chciał kupić DLC do GT to będziesz musiał dokonywać zakupu w amerykańskim PS store, pobrane dodatki z europejskiego nie będą działać.

Komentarz

Tak, o DLC wiem, miałem tego świadomość. No to pozostaje ćwiczyć i ustawić się gdzieś do pojeżdżenia online.
                          Dzięki za odpowiedź.

Komentarz

Ja mam pytanko, jak u was wygląda sprawa ze zwiechami? Chodzi mi zarówno o drobne przycięcia, jak i takie zawieszenie gry że trzeba resetować przyciskiem POWER.

Komentarz

Na jakieś 20 razy grania w GT6 raz musiałem tylko resetować konsolę a poza tym nic się nie działo <fiufiu>

Komentarz

Ja jeszcze ani razu nie resetowałem konsoli podczas grania w GT6.

Czy w GT6 jest taki edytor jak w GT5 tworzenie własnym tras?

Komentarz

Pracuję...
                                X