Proponuję:
1. HUD wyłączony
2. widok z kokpitu
3. ABS wyłączony
4. i na sprzęgle (oczywyście kto ma ) gwarantuje że już tak łatwo to nie jest <okok>
Dla mnie taka gra to normalna, bo przeszedłem tak 90% gry, tyle że ABS często mam włączone, no chyba że fura jest słabo doładowana, to wtedy wyłączony. No i sprzęgła nie mam, ale na padzie go nie ma, a szkoda bo w LFS dało się włączyć na klawiaturze.
Panowie, jak to jest w tworzeniem pokoju? Później go zapisuje, czy trzeba tworzyć od nowa?
Bardzo prosto, nad poleceniem utwórz pokój masz jeszcze wczytaj pokój i zapisz, jak sobie wszystko ustawisz wedle własnych upodobań, wchodzisz w opcje zapisu i masz trzy banki do zapisania. Potem jak będziesz chciał odtworzyć ustawienia dajesz wczytaj i masz wszystko jak wcześniej sobie ustawiłeś.
Mam takie pytanie, czy w przypadku dezaktywacji systemu PS3 i przykładowo usunięcia konta można wtedy zapis gry z GT6 przenieść na inne konto i czy normalnie wszystko będzie działać razem z usługami sieciowymi?
Dzięki za info, LFA zakupione i lakier czarny mat zdobyty <okok>
lakier "czarny mat" jest tez dostepny w Toyocie FT 86, tylko dokladnie ma pamietam, w której. Chyba któryś Concept. Aha, ta toyota od Lexus'a LFA jest tansza, kosztuje 300.000
Ogólnie mam dwa kolory w macie i szukam kolejnych, choc nie jestem pewien czy cos jest. Jak cos wiecie, to piszcie.
Komentarz