Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ankieta - czy zrobiłeś skok na kasę (glitch)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Ankieta - czy zrobiłeś skok na kasę (glitch)

Patrzyłem, ale jest kilka wersji tego. (tak mi się wydaje...)

Komentarz

Ja muszę się przyznać że na początku się trochę podpaliłem i bez żadnych skrupułów kosiłem kasę jak zboże, a jak była kasa to i auta <cwaniak> ale po rozmowie z pewną osobą powiedziałem sobie <nie> wgrałem początkowy zapis gry i dalej to już pojedziemy razem na tym samym wózku.

Komentarz

Skosilem jakies 120 milionow bez zadnych oporow mimo posiadania wersji cyfrowej.Zajeslo mi to 27 minut sciaganie gry i 40 minut instalki.Dzieki temu moge chodzic do pracy a po pracy bawic sie online a nie marnowac czas na ta pozal sie Boze "kariere".

Dalej juz mi sie nie chcialo procesu powtarzac bo kupilem sobie ponad 100 aut i mam na tuningi i naprawy pelny portfel .

Moge sobie teraz sam zabawe planowac a nie jak pies wykonywac idiotyczne zadania z kariery.

I mam takie pytanie do Was czy do zalozyciela ankiety.
        Czy to o czyms waszym zdaniem swiadczy ze ktos skosil kase lub nie skosil?O jakiej uczciwosci mowa?
        Oszukalem kogos?Kogo?Jaki jest motyw nazywania kogos oszustem?Ze niby pierwszy oglosi ze ma wszystkie auta?A na to jest jakis konkurs,turniej?
        Gdzie sa pokrzywdzeni,ze sobie nabilem cr?

Komentarz

A czy w tym temacie nazwał ktoś kogoś oszustem?
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Bezposrednio nie.Ale nie o to chodzi.Ogolny wydzwiek z tego watku traktuje jakby uzycie glitcha to bylo cos zlego i nalezy to pietnowac.

Owszem gdyby ktos sobie zafundowal "zlamanie gry" i pozmienial sobie parametry aut wtedy byl by oszustem,ale dopiero gdy zaczal by uzywac tych aut do scigania z innymi.

Ogolna krytyka tu sie pojawila a w watku o walkach na allegro z cyfrowa wersja te same osoby stwierdzily-eeee widzialy galy co braly,trzeba uwazac,ale juz na krytyke sil zabraklo.
            Pewnie zuzyla sie w watku o glitchowaniu <faja>

Komentarz

A czy niby ten sposób wciąż działa? Czy przypadkiem ostatnia aktualizacja nie usunęła tego?
              Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

GT6 jeszcze nie mam ale już mogę odpowiedzieć, że żadnego glitcha nie zrobię . Widziałem że i w GT5 ludzie mieli problem z kasą a ja przy 63% gry jej braku nie odczuwałem i na wszystko co chcę wystarczy.
                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zalatali ten "myk" niestety .

Kamil,czy 12 to twoj wiek?Bo gdybym ja mial 12 lat to znalazl bym czas na nabijanie kasy.I gdybym nie musial meczyc sie z karierami od GT1 do GT5 to w GT6 moze nawet z mila checia zapodal bym sobie "przejscie gry".Ale 15 lat temu w Gt1 i przez kolejne czesci ta kariera byla fajna i ciekawa.A teraz nie dosc ze nie zmienili nic na plus w tej kwestii to jeszcze zrobili na minus,bo jest krotsza i latwiejsza ,natomiast AI przeciwnikow poprawili tak ze cwaniaki teraz fauluja beda za toba na ostatnim zakrecie przed meta .
                  A hamuja cwaniaki 1km od zakretu.
                  Milej zabawy :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Gawron88
                    Kamil,czy 12 to twoj wiek?
                    Ja rozumiem że jest po Sylwestrze, ale zobacz jego datę rejestracji. :mrgreen:
                    GT5 - 100%
                    GT6 - 100%
                    GTS - 100%
                    GT7 - 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Gawron88
                      Kamil,czy 12 to twoj wiek?Bo gdybym ja mial 12 lat to znalazl bym czas na nabijanie kasy.
                      Chciałbym... Jakoś tak wyszło że przy rejestracji palnąłem wiekiem, już się zbliżam do 20 . Jak ktoś ma mało czasu na granie jak u Ciebie i chce sobie pośmigać furami na które musiałby długo zbierać grając w karierę itd. to niech skorzysta z Glitcha, nie bronię. Sam tego nie zrobię, w każdym GT jaram się karierą i całą jej otoczką (oczywiście samą jazdą również ), na brak czasu jeszcze specjalnie nie narzekam.
                      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

No faktycznie staz na forum godny a rocznik juz zauwazylem.Mlody jeszcze

No Kamil,jak dadza nowa kariere w GT7 to moze i ja z rowna przyjemnoscia zasiade do przechodzenia,powoli ale przejde.

Komentarz

Nie działa już ten glitch? Bo faktycznie na innych forach też o tym przycichło.

hehe kumpel dalej siedzi w przeszłości (tzn. z wersji 1.01 do 1.00 i wydaje tam kasę na zakup aut) więc po powrocie do teraźniejszości (1.02) się z leksza zdziwi (jeżeli patch 1.02 wprowadza jakieś konsekwencje dla tych "lewych" kredytów"

Komentarz

Nie juz nie dziala-300 tys teraz placa za auto.

Komentarz

Zamieszczone przez charger
                              Nie działa już ten glitch? Bo faktycznie na innych forach też o tym przycichło.

hehe kumpel dalej siedzi w przeszłości (tzn. z wersji 1.01 do 1.00 i wydaje tam kasę na zakup aut) więc po powrocie do teraźniejszości (1.02) się z leksza zdziwi (jeżeli patch 1.02 wprowadza jakieś konsekwencje dla tych "lewych" kredytów"
                              Jedyną konsekwencją jest 400 najfajniejszych wozów w garażu...

Komentarz

Link usunięty

Polecam Działa skorzystałem i jestem szczęśliwszy choć trochę wyścigów zniknęło i jeszcze raz potrzeba przechodzić

BAN na 3 miesiÄ…ce
                                Angello

Komentarz

PracujÄ™...
                                X