Pierwsze słyszę, że jest ograniczone do 500 aut? Czemu? Ja tego nie rozumiem, ale na szczęście nie jestem jakimś wielkim kolekcjonerem w tym GT6, mam niecałe 150 aut i mi wystarczy.
Jak już kupię wszystkie, to podzielę je według kategorii (drogowe, wyścigowe itp.) posortuję rocznikami (albo PO - nie wiem jeszcze), włączę widok ze środka, wyłączę HUD (w przypadku standardów włączę zegary, żeby wiedzieć jak szybko jadę) i przejadę się każdym samochodem po Nurburgringu.
Kilka ich było, ale nie wszystkie było też sporo Nissanów, Mitsubishi, Mercedesów, Audi, BMW i kilka super wozów.
Zamieszczone przez Campo
A Szczwany, krezusie ty, powiedz mi co będziesz z tyloma autami robił .
Będzie żył na bogato i tracił multum kredytów na konserwację wozów.
Zamieszczone przez SzczwanyGapa
włączę widok ze środka, wyłączę HUD
Widok ze środka bez HUDa to najlepsza rzecz jaką zrobili w tej grze. Tyle, że powinni dostać batem po dupie za to, że wskaźnik paliwa pełni tylko rolę ozdobną i ani dygnie...
Nie wiem co oni mają z tym sztucznym ograniczaniem pojemności garażu, czemu to ma służyć - nie mam pojęcia. W GT1 i GT2 było to 100 (w jedynce tego nie odczuwałem bo i po całej karierze w garażu było ~20aut, ale w dwójce do wyścigów u dealerów już musiałem początki garażu wyprzedawać), w GT3 200 z tego co pamiętam.
Komentarz