Obecnie poza sezonówkami to tylko tutaj:
Like the Wind z international A i tor SSR X:
[youtube:rujezxst]http://www.youtube.com/watch?v=OrbdEWKx6W0[/youtube:rujezxst]
Obecnie stawka jest większa niż na przedstawionym filmiku.
4 minuty i wpada ładna sumka jak masz szybki wóz i boosta 200%. Ale wciąż żeby wyfarmić wozy za 20k trzeba się nasiedzieć sporo...
Jeszcze możesz sprawdzić Twin Ring Montegi i NASCAR. Obecnie jest tak: 84.600 Cr i jakieś 3 i pół minuty jazdy. Co z boostem 200% da ci jakieś 190k.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Ja zazwyczaj jestem znudzony po przejechaniu 7-10 wyścigów. Krótkie wyścigi i ciągła zmiana auta = nudny gameplay jak flaki w oleju. Nie wyobrażam sobie jak wy dajecie radę jeździć ten sam wyścig przez 1h... Zrozumiałbym gdyby to był 1h wyścig ale w obecnej formie nie do zaakceptowania dla mnie
Dokladnie,ciezko jest zarobic w tym GT.Zeby chociaz za wyscig online w 14 osob i 50 laps placili z 500 tys bez bonusa,a to daja jakies drobne.
Na szczescie jeszcze sie zalapalem na sprzedaz M4-ek i AMG Vision za 20 milionow sztuka.Nie mialem co prawda kasy na zakup aut wiec zarobilem tylko 120 milionow,ale wystarczylo zeby sie ustawic i zakupic najciekawsze auta.
Dokladnie,ciezko jest zarobic w tym GT.Zeby chociaz za wyscig online w 14 osob i 50 laps placili z 500 tys bez bonusa,a to daja jakies drobne.
Na szczescie jeszcze sie zalapalem na sprzedaz M4-ek i AMG Vision za 20 milionow sztuka.Nie mialem co prawda kasy na zakup aut wiec zarobilem tylko 120 milionow,ale wystarczylo zeby sie ustawic i zakupic najciekawsze auta.
Dzięki, sprawdzę na pewno a na auta za 20 mln nie mam większego parcia więc przyjdzie jeszcze na nie czas
Polecam ci się przejechać się Ferrari 250 GTO: 300 KM, 880 kg, prowadzi się jak po sznurku, tylko trochę brakuje mu blokady dyferencjału (a tuningować takie cacko to grzech)
Na dzień dzisiejszy najlepiej farmić kasę na wyzwaniu Red Bulla w mistrzostwach X2014.
Na bonusie logowania 200%:
1/ 260 000 Cr.
2/ 248 000 Cr.
3/ 242 000 Cr.
4/ 258 000 Cr.
5/ 278 000 Cr.
Premia za 5 wyścigów: 1 000 000 Cr.
W sumie
2,284,000 Cr. w około 20 minut
Na godzinę da się wyciągnąć: 6 852 000 Cr. <mrgreen>
Nadal mało moim skromnym zdaniem.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Akurat fajnie się tym jeździ. I jak napisał Kolega wyżej, to najlepszy sposób na zarobienie kasy. Wcześniej korzystałem z wyścigu "Niczym wiatr" gdzie można było przy okazji testować max speed
Komentarz