Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

BÅ‚Ä…d Instalacji GT6

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• BÅ‚Ä…d Instalacji GT6

Witam
    Wczoraj zakupiłem Gt6 w Media Expercie, kiedy wróciłem do domu zaczełem instalować gre pobrało mi 9 patchy i na koncu odpaliła się gra i wyskoczył komunikat Instalacyjny, po godzinie czasu wyskakuje mi http://zapodaj.net/46ae6b500a55e.jpg.html
    Próbowałem już tak 10x.
    Bardzo proszÄ™ o pomoc.

Re: BÅ‚Ä…d Instalacji GT6

Niestety zdjęcia nie widać, więc ciężko będzie Ci pomóc, ewentualnie napisz co tam pisze, nie musi być zdjęcie.

Komentarz

Edytowane

Komentarz

No cóż, usuń wszystkie dane gry i pobrane aktualizacje i ponów próbę. Czasem się tak dzieje, że potrafi wyskoczyć błąd podczas instalacji, a to nie pc że pogrzebiesz i naprawisz.

Komentarz

Mam to samo. UsunÄ…Å‚em dane gry. Nic nie daje.

Komentarz

Miałem to samo w wersji cyfrowej...
            Nic nie dawało usuwanie danych gry i ponowne jej pobieranie, aktualizowanie i instalacje - zawsze wyskakiwał błąd :-(

Na forum GTPlanet, znalazłem podobne sytuacje opisywane przez graczy:

- w pierwszym przypadku chodziło o brak miejsca/uszkodzony dysk PS3 - sugerowano format dysku..
            - w drugim, poradził koleś by pobrać jeszcze raz wszystko przez kabel, zamiast przez Wi-fi i pomogło, przynajmniej u mnie :-)

Powodzenia.

Komentarz

Re: Odp: BÅ‚Ä…d Instalacji GT6

To ciekawe. Mam na dysku taki bajzel, że patche instalują mi się dłużej niż ściągają na łączu 10 Mb, i nie miałem żadnego problemu.

Mój kanał

Komentarz

PracujÄ™...
              X