Tak, nareszcie GT6 wpadło w moje ręce i chcę z dumą zaprezentować moje pierwsze zdjęcia z tej gry. Niebieskie auta Anniversary:
Mam jedno pytanie: jak odblokować podróż fotograficzną?
Zdjęcia dobre, chociaż faktycznie nieco ciemne. Dobrze byłoby zaprzyjaźnić się z ustawieniami EV w PM, ew. prostym programem graficznym żeby je rozjaśnić :wink:
Moim zdaniem zdjęcia są po prostu słabe. Zauważyłem że jesteś amatorem, dopiero zaczynasz, oraz że już druga sesja jest zauważalnie lepsza od pierwszej. Idziesz w dobrą stronę. Polecam Ci podczas robienia zdjęć ustawić proporcje ekranu na 16:9. (Twoje są pewnie w 4:3)
Siadaj przed PS3, pstrykaj, testuj, baw się. Będą z Ciebie ludzie .
W twoich zdjęciach trzeba podregulować odpowiednie wzorce - musisz poczuć troche luzu, być swobodnych, a nie jak ten wóz z węglem... Jeśli trochę nad tym popracujesz to na 100% osiągniesz sukces. <ganja>
Masz tutaj nutki, które pomogły pewnym osobom być wyluzowanym, w smutnym jak piz*a mieście!
Nie rozumiem jednej rzeczy nie wiem czy poszło mi na wzrok czy co ale foty podobnie jak w GT5 tak i tu wydają mi się być rozmazane, a zwłaszcza samochód, który powinien być w nieskazitelnej jakości HD. 1 najlepsze ale czekamy na coś więcej ;]
Komentarz