Co dzieje się z jakością na Twoich zdjęciach? Mocno wyostrzone, pikseloza w dymie... Czy Ty te fotki przez jakiś obrzydliwy filtr przepuszczasz w fotoszopie czy robisz im zdjęcia... aparatem z telewizora? Wskazałbym tu kilka bardzo ciekawych zdjęć, ale ich jakość zabija na miejscu... <krzyk> <szok>
Arr, nie zwróciłem na to uwagi... Zaraz to poprawię...
@Edit - Tyle poprawię.. Niestety to nie kwestia przeróbek, bo oryginały wyglądają niemal tak samo pod względem tego dymu... Tyle lat, a dalej tego dymu nie poprawili.. :/
Ogólnie fajny pomysł na zdjęcia ale ich jakość...
Co do dymu to wg mnie jest już poprawiony i nie ma z tym problemu, zobacz moją galerie
Pozdrawiam
Nie wiem, coś mnie dalej gryzie w tych zdjęciach i widzę tu coś niepokojącego jakościowo. Normalnie jakbyś mi tu zapodawał zdjęcia z GT4 (przykład: Sky z foto 15)... Ten dym na 12 to już normalnie koszmar - co ciekawe, u siebie (na swoich zdjęciach) nie widzę takiego klockowania i pikselozy... W ogóle niby jakieś przepalone te zdjęcia, nie ostre (ale iMHO zbyt wyostrzone w fotoszopie, bo kanty takie widać, jakby sobie można było palce przeciąć...).
Naprawdę, niech się ktoś jeszcze na ten temat wypowie, bo może mi się coś na oczy rzuciło... <zly>
Ja póki co jedynie zauważam, że ząbkuje dym głównie w świetle... Tj. w 90% sytuacji... Co do przeróbek, fakt może przedobrzyłem, ale działam metodą prób i błędów, więc może następne sesje będą bardziej udane..
Komentarz