Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[KONKURS] Photo Mode 05 - Japan Driftomania

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [KONKURS] Photo Mode 05 - Japan Driftomania

Drogi Królu, taka prawda. Tylko ja raczej nie widzę większych powodów do krytyki tego zdjęcia - GT-R ładnie idzie bokiem, czuć dynamikę. Może i zdjęcie nieco zbyt prześwietlone, może i założone slicki, ale nie widzę tu rażących dowodów na to, że zdjęcie jest słabe.

Poza tym każdy ma swoje gorsze i lepsze zdjęcia - co widać np. po moich konkursowych zdjęciach, gdzie raz są w czołówce, a drugi raz pod sam koniec.
    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

TAK ja robilem to zdjecie, mam jeszcze 2 inne tego samego auta i od razu wyjasnienia!
      Po 1 to ze to nie jest auto do driftu nie ma nic wspolnego z konkursem bo mialo byc japonsko i jest, do tego dodam ze nie jedno inne dziwactwo jezdzi na driftach
      Po 2 nie ma dynamiki ?? Sory, nie chce nikogo obrazac ale jak zrobi ktos zdjecie z takim ujeciem gdzie pokaze mi wiecej dynamiki to pelen szacun
      Po 3 zdjecie specjalnie jest tak przeswietlone i ma zielony filtr krossowania zeby bylo inne niz wszystkie
      no i po 4 czyli najwazniejsze dla Was slicki http://www.opony.com.pl/artykul/drift-g ... an/?id=943 to tyl ma sie slizgac a przod prowadzic. Jedyne co przeoczylem podczas robienia sesji GTR-em to ze nie chcialo driftowac wiec zmienilem opony tylnej osi na sportowe twarde a o przednich zapomnialem.

Nie mam zadnego ale do Waszych komentarzy czy cos bo kazdy ma swoje zdanie ale gratuluje Maciako zwyciestwa w konkursie

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Dziękuje za dwa wyróżnienia w postaci najlepszej foty i najlepszego komentarza. Zdjęcie nr 5 nie uważam za tragiczne. Domyślam się jaki był zamysł i w 90% się on udał, ale z autem trafić mógł tylko gorzej gdyby wybrał Corse 1.4.

Temat jaki proponuje do następnego konkursu:

BBS RS
        Samochody: dowolne pod warunkiem, że są obute w tytułowe obręcze

Rozmiar i kolorystyka jest oczywiście w pełni dowolna. Myślę, że daję to duże pole do popisu. Jestem ciekaw kto zaprezentuje te kultowe felgi najoryginalniej.
        Bardzo ciekawy temat następnego konkursu. <okok>
        /Krazio

Komentarz

Zamieszczone przez Maciako
          7ka - ta konkretna RX7 jest zbudowana do wyścigów górskich, nie do driftu, Silvia ma brzydki lakier i jest niewyraźna, a na zdjęciu nie ma nawet zakrętu...
          Zamieszczone przez Dj Brabus
          1. MIEJSCE - 19 punktów:
          Maciako
          Nie dość że mistrz foto to jeszcze mistrz riposty - i to do samego siebie haha <rotfl>

Komentarz

Przepraszam za offtop ale tutaj dzieje się więcej niż w Night Riders czyżby każdy z was kupił GT6 dla robienia fotek Śmiem twierdzić że nie ,więc zapraszam na dzisiejszy kończący super turniej CWT wyścig na Tiwn Ring Motegi do kolegi Wiktora (Kapitan Snuja) night-riders-turniej-classic-world-tour/night-riders-turniej-classic-world-tour-lista-zapisow-t7930-120.html#p156622 Emocje gwarantowane, pole do popisu fotografów jak najbardziej

Komentarz

No jeszcze tutaj reklamy Night Riders brakowało, naprawdę myślicie że nie widać na forum tego działu? <dokuczacz>
              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
              X