postarajmy uchwycić się jak z najlepszej strony zwykłe samochody, których dużo jeździ po naszych pięknych Polskich ulicach. Mam na myśli samochody, którymi jeździ dużo naszych rodaków, czyli golfy, clio, megane, jakieś peugeoty, citroeny itd. Coś, czego dużo widzimy na co dzień. Samochody oczywiście mają być na torze, bez tuningu, a szczególnie bez tuningu aerodynamicznego. Takie jak z fabryki
Re: [KONKURS] Photo Mode 09 - Polska rzeczywistość
Zdjęcie nr 6 - 3 punkty
Najładniejsze zdjęcie ze wszystkich, świetny kadr, fajny widok, samochód fajnie uchwycony. Nadawałoby się w sam raz do katalogu. I wcale nie będę zdziwiony, jak to zdjęcie zajmie pierwsze miejsce.
Zdjęcie nr 2 - 2 punkty
Fajny kadr, na fajnym tle, po prostu mi się podoba.
Zdjęcie nr 1 - 1 punkt
Fajnie widać pracę zawieszenia.
Ps. Fajnie wyszło, jakby wszyscy się dogadali, bo żaden samochód się nie powtórzył.
Czekam jeszcze na kolejne głosy - Panowie, aż tak trudno zmobilizować się, przejrzeć zdjęcia i wybrać te najciekawsze?
Może chodzi po prostu o to, ze wiele osób nie interesują zdjęcia z GT. Ja np. przyznałem punkty 2 razy, o ile dobrze pamiętam, ale znudziłem się tym bo nie widzę nic ciekawego w oglądaniu zdjęć z gry, w którą dla 'odmiany' mogę zagrać To tylko teoria, może inni maja inne powody.
Zamieszczone przez Quelxes
Może chodzi po prostu o to, ze wiele osób nie interesują zdjęcia z GT. Ja np. przyznałem punkty 2 razy, o ile dobrze pamiętam, ale znudziłem się tym bo nie widzę nic ciekawego w oglądaniu zdjęć z gry, w którą dla 'odmiany' mogę zagrać To tylko teoria, może inni maja inne powody.
Wydaje mi się, że jest to wynik "majówki". Sam mam z czasem krucho, ale nie wyobrażam sobie GT bez trybu Photo Mode <mrgreen> . Jest nas tu grupka ludzi ( dział PM właśnie ), która jakoś się trzyma i w dodatku odwala kawał dobrej roboty W miarę systematycznie wrzucamy swoje wypociny i organizujemy konkurs, w którym bierzemy udział. Quel, gorąco zachęcam Cię do zaglądania od czasu do czasu w dział PM, bo naprawdę jest na co popatrzeć <fotka>
PS. Na GT PLANET dział Photo Mode dosłownie tętni życiem
Coś nam Dj Brabus w akcji zaginął. bo przez tyle czasu się tu nie pokazuje. Ja tam akurat bardzo lubię tryb foto, świetna odskocznia od jazdy, często zapisuje swoje dobre przejazdy by potem wypstrykać z tego trochę kadrów, a także lubię oglądać zdjęcia innych, bo zawsze można coś podejrzeć, zgapić i nie tylko. I tak jak zauważył Plotek na zagranicznych serwisach aż kwitną takie działy, zdjęć całe chmary.
Gratulacje, faktycznie ogromna przewaga punktów. Dwa razy tyle, ile mi udało się zebrać. I Pan Brabus powrócił cały i zdrowy, obstawiałem że "cygany Cię zawinęły"
Komentarz