Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najbardziej frustrujÄ…cy test licencyjny w GT7?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Najbardziej frustrujÄ…cy test licencyjny w GT7?

Najbardziej frustrujÄ…ce licencje w GT7 dla mnie to S-4 a potem S-7.

S-4 Bardzo ciężko było mi "wbić się dobrze w zakręty. A złe wejście w zakręt a potem na wyjściu z za niską prędkością powoduje, że nie dasz rady już nadrobić bo jedziesz wolniej na prostej, więc nie da się tego nadrobić nigdzie indziej. Najdłużej robiłem ten test, spokojnie z 450 km.

S-7 dla osób grających w F1 regularnie pewnie nie było to zbyt trudne. Dla mnie tak samo ciężko było dobrze wejść w zakręt, ale dużo szybciej wbiłem niż S-4.

A-9 trzeba wejść niemal idealnie w zakręt, bez żadnych uślizgów, żeby zdążyć

S-10 dopiero daje popalić. Brakuje mi ok pół sekundy do złota.

Komentarz

z S-10 też miałem parę podejść, kluczem jest trzymać się tej linii, która nie jest deszczowa, no i odpowiednio wcześniej zahamować przed Eau Rouge i tym długim zakrętem w ostatniej części toru. Czas nie jest jakoś specjalnie wyśrubowany, bardziej imo trzeba zrozumieć jak to 917K się zachowuje.

Komentarz

Jako ostatnie zrobiłem IA-10, nie miałem już pomysłu na to. Nawet oglądając filmiki na YT

Komentarz

NiewÄ…tpliwie ostatnia licencja :-)

Komentarz

Pojawiły się nowe licencje w GT7 Spec 2.0. Macie już jakieś swoje odczucia na najtrudniejsze testy? Sam jeszcze nie skończyłem wszystkich, a tym bardziej na złoto, ale jestem ciekaw czy na coś mam się szykować

Komentarz

PracujÄ™...
            X