Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Rozwój GT7 na przestrzeni lat

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Rozwój GT7 na przestrzeni lat

Jak oceniacie aktualizacje, które do tej pory wyszły, dwa lata po premierze GT7? ?

Może nie będę bardzo oryginalny, ale w moim odczuciu, torów jest za mało, ciągle brakuje mi torów oryginalnych jak Seattle, Midfield, które już były w GT5,6 o takich perełkach jak Complex String to nawet nie wspominam.

Co do samochodów jestem generalnie zadowolony, są dostarczane w miarę regularnie, nie są dodawane, po ileś wersji tego samego, samochody są super jakości. Można ponarzekać na brak nowych aut GT3, np. 296 GTB GT3. Nie ma nowszych modeli Lamborghini i Ferrari, których do Forzy dodaje się na pęczki, ale generalnie seria nadrabia też klasykami i nietypowymi wozami.

Tuning jest na poziomie dobrym, nie widzę downgrade'u w stosunku do takiego GT4, które jest opus magnum całej serii.

Model jazdy i modele samochodów są na najwyższym poziomie,

Photo Mode - nie sądziłem, że aż tak będą go rozbudowywać, bardzo dużo rodzajów Scapes jest dodawanych w aktualizacjach, chociaż wiadomo, że jest to bardziej taki zapychacz

Zawartość: Kariera sama w sobie się nie zmienia od premiery, miło że ktoś pamięta o graczach single i dalej kolejne menu Cafe są dodawane, wyścigi są dodawane. Byłem zaskoczony dodaniem nowych licencji w Spec 2.0, bardzo fajne są te czasówki rankingowe, w których można zarobić sporo kredytów. Dobrze, że udało się dodać możliwość sprzedaży samochodów

Ekonomia gry, że jest w miarę wyrównana, za jeden wyścig można zarobić nawet ponad 100k kredytów i w ciągu godziny gry jest się w stanie uzbierać na fajną furkę.

Szkoda, że gra wciąż Always Online, na koniec życia GT7 zrobią pewnie to co z GT Sport.

Generalnie rozwój gry jest moim zdaniem zadowalający, czekam co nas czeka w przyszłości, dodano mnóstwo fajnych rzeczy, których nie było na premierę.
    Ostatnio edytowany przez daniel432; 20.03.2024, 13:39.

Pracuję...
X