Mam pytanie.Czym tak właściwie różni się GT Concept Tokio-Genewa od GT4?Ktoś wie około ilu samochodów można tam znalezć?Czy są tam takie samochody jakich nie ma w GT4?Grafika jest raczej ta sama.
Re: Pytanie co do GT Concepta i jego samochodów...
Zamieszczone przez Jimmy
Mam pytanie.Czym tak właściwie różni się GT Concept Tokio-Genewa od GT4?Ktoś wie około ilu samochodów można tam znalezć?Czy są tam takie samochody jakich nie ma w GT4?Grafika jest raczej ta sama.
Proste wytłumaczenie jest
Prolog jest to po prostu wersja demonstracyjna.
Samochodów jest dużo mniej i tras. Nie ma kupowania itd.
Zamieszczone przez Jimmy
On pytał o GT Concept Tokio-Genewa a nie o prolog.
Prosz:
Sam jestem gorącym zwolennikiem tej serii, więc ucieszyłem się, gdy w moje łapki wpadło Gran Turismo 3 Concept 2002 Tokyo-Geneva. Niestety nie jest to gra na miarę GT3 A-Spec, a jedynie skromny dodatek, mający na celu reklamę samochodów koncepcyjnych, wystawianych na salonach w Genewie i Tokyo. Tak więc włączając ten produkt, nie spodziewajmy się emocjonujących wyścigów. Po odpaleniu gry w oczy rzuca się bardzo skromne menu, w którym możemy wybrać, czy chcemy robić licencję, czy też zagrać w trybie single player, Free run lub razem z kolegą oraz, co jest nowością, poprzez połączone kabelkiem konsole.Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie fakt, że zbyt mało jest dostępnych tras. Nie ma opcji tuningu samochodów, brak jest podziału na klasy. Widać wyraźnie, że ta gra stworzona została jedynie po to, by zapoznać graczy z najnowszymi pojazdami pokazywanymi na salonach samochodowych, a reszta została dołożona niejako na siłę. Nie jest to gra zapewniająca tygodnie zabawy jak GT3 A-Spec, a jedynie typowa reklamówka, którą można obejrzeć i następnie odłożyć na półkę. Po prostu te kilka torów i brak opcji pucharowych bardzo szybko się nudzi
Komentarz