Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Save do GT - 100%

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Save do GT - 100%

Witam!! Mam problem, a mianowicie gralem w Gran Turismo i mialem ponad 700 aut kupionych i nagle zepsula mi sie karta pamieci. Niestety nic nie dalo sie z niej odzyskac i musialem kupic nowa. Wiec mam problem, nie chce mi sie juz przechodzic bo mialem 800 ktorys dzien kariery. Czy moglby mi ktos znalezc save do GT, bo ja szukalem ale nie moge znalezc. Chodzi mi o takiego save gdzie sa wszystkie auta kupione i znajduja sie w Single Player, jesli takiego save nie bedzie to moze byc taki z 99999999999 Cr. bo wtedy tez bedzie dobrze. Prosze o pomoc. Z gory dziekuje

Re: Save do GT - 100%

ja niestety tylu autek nie mam.Zaledwie 64 więc chyba nie pomogę...Ale dobrze wiedzieć żeby sobie czasem zrobić kopie rezerwową :wink:
    OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

A co dokładnie Ci się z kartą stało? Ja też miałem kilka perypetii i raz straciłem dane, na szczęście niedaleko początku. Heh że też swojego save nie skopiowałem bo bym Cię poratował.

Komentarz

Jeśli chcesz dzisiaj mogę swoją kopie save game dać.

U mnie byl cos ponad 2 setny dzień miałem ponad 100 aut no i trochę kasy.

A tak z innej beczki to jest jakieś fatum na uszkodzenie mi pech uszkodził konsolę że jest do wywalenia
        Ten pech ma na imię Michał mój syn

Komentarz

Ok JISAW jesli mozesz to przeslij mi tego save na adres: vonter1996@wp.pl. Ale jesli ktos nadal ma czas to moglby mi poszukac tego save z 99999999 Cr. Bede bardzo wdzieczny

Komentarz

I tak wam nie bd dzialakogos innego bo GT sprawdza ID PSP i jezeli jest inne to odrzuca....Wiec musicie wszystko od poczatku zaczynac. Ten sam przypadek jest z Tekkenem 5, Tez nie mozna od kogos innego wziasc sejwa.

Komentarz

Nieciekawie. Trzeba zacząć robić kopie zapasowe
              be-school.pl | e-klinkier.pl

Komentarz

barte coś dla Ciebie

Komentarz

Kurcze ale to jest ewenement - koleś rejestruje się na forum po to żeby odkopać zarośnięty od paru lat wątek i napisać w nim nic nie wnoszącego i nikomu niepotrzebnego posta

Komentarz

Myślałeś, że takiego czegoś nie doczekasz? A jednak? <mrgreen>

Komentarz

Pracuję...
                    X