Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jak przejsc ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jak przejsc ?

Witam.Od wczoraj mam GT PSP i nie wiem za bardzo jak sie zabrac za przechodzenie tej gry . Grałem juz na psx i ps2 w czesc 2 i 4 ...Nie wiem co robic aby przejsc ta gre

Re: Jak przejsc ?

No zabierz się za przechodzenie licencji.

Komentarz

W GT PSP nie ma klasycznej kariery. Ta czesc stworzona zostala przede wszystkim dla fun.

Komentarz

Przechodzisz licencje i bierzesz udział w wyścigach. Cała gra się obraca głównie w wyścigach, ich poziomach trudności i kupowaniu za wygrane pieniądze nowych samochodów. Jak ukończysz licencje, bierzesz udział w wyścigach. W zależności od poziomu jaki wybrałeś na początku tyle kasy dostaniesz za wygrany wyścig, ilość okrążeń też ma znaczenie. Im więcej tym wyższa wygrana. Wyższe poziomy trudności odblokowują się w zależności ile razy przejechałeś i wygrałeś wyścig na danym torze. Poziomy trudności zaczynają się od D i kolejno wg. trudności C, B, A i S. Im trudniejszy poziom tym większa wygrana. A za wygrane pieniądze kupujesz samochody, które pojawiają się w salonie. Co 3 dni w grze zmienia się oferta sprzedaży. I to wszystko. :mrgreen:
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pracuję...
        X