Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Money Hack

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Money Hack

Witam!! Slyszalem i widzalem ze do GT na psp istnieje taki hack, ktory umozliwia zwiekszenie ilosci kredytow. Mam 2 pytanie zwiazane z tyn hackiem. Wiec:

1. Czy ten hack jest bezpieczny i czy nie wyrzadzi szkod mojej konsoli lub mojej karcie pamieci??
    2. Czy ten hack dziala tylko na przerobionych konsolach, czy moge go rowniez uzywac na nie przerobionych??

Re: Money Hack

Najlepiej jeśli masz przerobioną konsolę to zaopatrz sie w CWcheat czy jakoś tak to taki plugin na zasadzie game sharka i poszukaj sobie najnowszej bazy z kodami i tam znajdziesz nawet kody do gtpsp.

Jak nie masz przerobionej to nic nie zdziałasz

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
      Najlepiej jeśli masz przerobioną konsolę to zaopatrz sie w CWcheat czy jakoś tak to taki plugin na zasadzie game sharka i poszukaj sobie najnowszej bazy z kodami i tam znajdziesz nawet kody do gtpsp.

Jak nie masz przerobionej to nic nie zdziałasz
      A podasz link do bazy? Ja mam nowy CWCHEAT i mi nie czyta cheatow . Mam wersje na europe.

Alek

Komentarz

CwCheat z bazą kodów nawet do GT
        http://chomikuj.pl/JISAW/PSP/CWcheat,3434315710.rar

Komentarz

A co zrobić jeśli to nie działa? Gdy ja wybieram cheat do Gran Turismo i wracam do gry to mi się zawiesza i muszę resetować konsolę... Poza tym i Motorstormem cheaty działają z każdą inną grą

Komentarz

Nie wszystkie cheaty działają :/ na kase na 100% działa bo sprawdzałem na swoim. Moje GT jest chyba euro albo usa tu nie jestem pewien

Komentarz

Mi niestety każdy cheat zawiesza grę

Komentarz

pobierz inną wersję GT z torrentów i sprawdź

Komentarz

Pracuję...
                X